Ce servicii oferim

Centrul Medical Anastasios Cluj-Napoca

Mai jos găsiți lista completă cu serviciile noastre din cadrul Centrului Medical Anastasios din Cluj-Napoca. Pentru mai multe informații despre specializări, medici sau intervenții, vă rugăm să apelați numerele de telefon 0771 547 033 sau 0364 969.

Neurochirurgie

În ziua de azi, multe probleme nu mai sunt o sentința pentru pacient, acum reușind să ne adresăm acestor probleme mai rapid, suntem mai eficienți în controlul afecțiunii pacientului astfel încât să obținem un rezultat optim.

Chirurgie generală

Echipa noastră medicală de chirurgie generală are împreună peste 50 de ani de experiență și mii de intervenții complexe efectuate pacienților din România:

Chirurgie plastică

Sănătate, frumusețe, naturalețe, încredere de sine și redarea tinereții sunt concepte care prind viață în cadrul Centrului Medical Anastasios din Cluj-Napoca.

Urologie

Ne ajutăm pacienții să-și rezolve afecțiunile urologice diagnosticând ferm problema medicală, stabilind un tratament eficient, și asigurându-ne că în final ei se vor simți bine din nou.

Obstetrică-Ginecologie

Oferim servicii specializate în îngrijirea femeii înainte, în timpul și după nașterea copilului, și de prevenire, diagnosticare sau tratamente ambulatorii pentru tulburări ale sistemul reproducător feminin (vagin, uter și ovare) și sâni.

Gastroenterologie

Dacă prezentați durere abdominală, balonare, probleme la înghițire, mișcări anormale intenstinale, sau arsuri gastrice persistente, aveți nevoie imediată de o consultație la un medic gastroenterolog.

Dermatovenerologie

Fie că ai o aluniță suspectă, o leziune care nu se vindecă, o urticarie sau acnee, consultul la medicul dermatolog este recomandat cât mai repede.

Endocrinologie

Echipa noastră medicală este specializată în profilaxia, depistarea, diagnosticarea și tratamentul patologiei endocrine și recuperarea pacienților care suferă de boli ale sistemului endocrin.

Proctologie

Investigarea și diagnosticul afecțiunilor anale și colo-rectale constituie primii pași ai tratamentelor proctologice. Simptome precum durerea, disconfortul și sângerarea în zona anală pot dovedi existența unor afecțiuni ce necesită un consult proctologic de specialitate.

Flebologie

Prezența varicelor poate fi o problemă medicală de natură estetică sau poate fi însoțită de durere, senzație de arsură și chiar dezvoltarea infecțiilor. Indiferent de situație, aceasta poate fi rezolvată cu ușurință și în siguranță în cadrul clinicii noastre.

Anestezie și Terapie Intensivă

Consultațiile interdisciplinare ante-operatorii și post-operatorii sunt asigurate în clinica noastră de o echipă de îngrijire complexă ce colaborează cu medicii dumneavoastră, asigurând un grad ridicat de profesionalism și competență, pentru un parcurs sigur al pacienților către vindecare.

Ce spun pacienții despre clinica Anastasios din Cluj?

Pacienții noștri revin frecvent la noi, iar recenziile pe care ni le oferă cu multă amabilitate ne arată cât de mulțumiți sunt de clinica noastră.

Scurta prezentare video a clinicii noastre:

YouTube player

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră medicale, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute. În clinicile Anastasios tratăm fiecare pacient cu profesionalism, discreție și compasiune.

Pentru programări telefonice, apelați:

0771 547 033

Completează formularul de programare: