Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă Cluj- Napoca

Centrul Medical Anastasios Cluj-Napoca

În cadrul specializării de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă din Cluj-Napoca, ne ajutăm pacienții să-și rezolve problema medicală oferind cele mai înalte standarde de practică ale chirurgiei plastice, redând pacienților noștri frumusețea, naturalețea și încrederea de sine.

Chirurgia plastică este o specialitate chirurgicală care implică restaurarea unei părți a corpului uman.

Chirurgia plastică are două componente principale: chirurgia plastică reconstructivă, care se referă la refacerea funcției și a aspectului corpului uman după o boală sau un accident și chirurgia estetică care este în principal schimbarea aspectului la alegerea individului.

Microchirurgia reconstructivă se referă la orice intervenție chirurgicală efectuată sub mărirea unui microscop. În legătură cu chirurgia plastică și reconstructivă, microchirurgia a permis mult mai multă precizie în multe proceduri și a extins foarte mult gama de proceduri pe care chirurgii le pot efectua în siguranță și eficient.

Puteți solicita ajutorul specialiștilor noștri dacă aveți afecțiuni la nivelul corpului care au rezultat din:

 1. Rănire;
 2. Infecție;
 3. Aveți anomalii de dezvoltare;
 4. Defecte de naștere;
 5. Semne în urma unor boli;
 6. Tumori.

Medici chirurgie plasticăși microchirurgie reconstructivă

Dr. Yusef Sallum

Medic Specialist Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă

Chirurgia estetică

Frumusețe, artă, naturalețe, încredere în sine, redarea tinereții sunt unele dintre cele mai frecvente concepte folosite în prezent pentru a descrie chirurgia estetică. Medicina estetică este o disciplină în continuă expansiune și perfecționare la nivel global. Stabilirea unei relații de încredere între medic și pacient este, din acest motiv, esențială.

În clinica Anastasios, chirurgii plasticieni vor pregăti, împreună cu tine, cel mai bun plan pentru atingerea “perfecțiunii”, așa cum ti-o imaginezi tu, dar, în deplină concordanță cu bunele practici medicale, astfel încât frumusețea ta exterioară să se bazeze, în primul rând, pe sănătatea corpului tău.

Programați-vă pentru o consultație inițială în clinica noastră și noi vă garantăm că veți beneficia de toată atenția echipei noastre medicale.

Pentru programări, apelați:

0771 547 033

sau

0364 969 (tarif normal)

sau apăsați butonul de mai jos:

Ce spun pacienții despre clinica Anastasios din Cluj?

Pacienții noștri revin frecvent la noi, iar recenziile pe care ni le oferă cu multă amabilitate ne arată cât de mulțumiți sunt de clinica noastră.

Prețuri:

Nume ServiciuPreț (Lei)
Consultație inițială270
Control150

Centrul Medical Anastasios din Cluj-Napoca

YouTube player
Întrebări frecvente
Ce înseamnă chirurgie plastică?

Chirurgia plastică reprezintă o ramură importantă a medicinii moderne care se concentrează pe corectarea și îmbunătățirea aspectului fizic al unei persoane. Această procedură medicală are scopul de a remodela sau de a repara zone ale corpului pentru a obține rezultate estetice și funcționale satisfăcătoare. În esență, chirurgia plastică este dedicată transformării aspectului exterior al pacientului, fie pentru a corecta defecte congenitale sau traumatisme, fie pentru a satisface dorințe personale de îmbunătățire a înfățișării.

Un aspect important al chirurgiei plastice este diversitatea sa, acoperind o gamă largă de intervenții chirurgicale, precum:

 • Chirurgia estetică: Aceasta se concentrează pe îmbunătățirea aspectului exterior al pacientului prin proceduri cum ar fi rinoplastia (corectarea nasului), blefaroplastia (liftingul pleoapelor), augmentarea sânilor sau liposucția.
 • Chirurgia reconstructivă: Această ramură se ocupă cu restaurarea aspectului și funcționalității în urma unor traume, defecte congenitale sau intervenții chirurgicale anterioare. Reconstrucția sânilor după mastectomie sau corectarea malformațiilor congenitale sunt exemple de proceduri reconstructive.
 • Chirurgia cranio-maxilo-facială: Aceasta se concentrează pe corectarea deformărilor feței, a craniului și a maxilarelor. Pacienții cu malformații faciale sau care au suferit traume severe pot beneficia de aceste intervenții.
 • Chirurgia mâinii: Se ocupă de tratarea problemelor la nivelul mâinilor și încheieturilor. Aceasta poate implica corectarea degetelor inegale, eliminarea chisturilor sau tratamentul afecțiunilor cum ar fi sindromul de tunel carpian.

Este important să subliniem că chirurgia plastică nu este doar despre aspectul estetic, ci și despre îmbunătățirea calității vieții pacienților. Înainte de a lua decizia de a urma o procedură de chirurgie plastică, pacienții ar trebui să aibă o discuție detaliată cu un chirurg plastic experimentat pentru a înțelege opțiunile, riscurile și așteptările rezonabile legate de intervenție.

Cei mai buni medici chirurgie plastică?

În căutarea celor mai buni medici în chirurgia plastică, alegerea corectă este esențială pentru rezultate de succes. Experiența, calificările și portofoliul de cazuri anterioare sunt factori cheie în evaluarea specialiștilor. Recenzii și recomandări ale pacienților anteriori oferă o perspectivă autentică, iar o comunicare deschisă și încrederea în medic sunt fundamentale. Tehnicile avansate și utilizarea tehnologiei moderne indică nivelul de expertiză al medicului. În final, găsirea medicului potrivit necesită cercetare atentă și timp investit în alegerea care vă va aduce încredere și satisfacție în rezultatele intervenției chirurgicale.

Cel mai bun estetician din România?

Alegerea celui mai bun estetician în România poate varia în funcție de preferințele personale și nevoile individuale. Există mulți esteticieni talentați și profesioniști în domeniul cosmetic în țară. Pentru a găsi cel mai bun estetician pentru tine, ar fi recomandat să cercetezi și să compari opțiunile disponibile. Poți căuta recomandări de la cunoștințe sau să consulți recenzii și evaluări online ale diferiților esteticieni. Verifică experiența, calificările și specializările acestora înainte de a lua o decizie. Este bine să prognozezi o consultație pentru a discuta direct cu esteticianul și a determina dacă se potrivesc nevoilor și așteptărilor tale.

Cel mai bun medic estetician din cluj?

Alegerea celui mai bun medic estetician în Cluj depinde de preferințele și nevoile tale personale. Există mai mulți medici esteticieni talentați și experimentați în această zonă. Pentru a găsi cel mai potrivit medic estetician pentru tine, îți recomand să urmezi acești pași:

 • Caută Recomandări Personale: Întreabă prieteni, familie sau colegi care au avut experiențe pozitive cu medici esteticieni în Cluj.
 • Caută Recenzii și Evaluări: Verifică recenzii și evaluări online ale medicilor esteticieni din Cluj. Există platforme și site-uri medicale care oferă informații și opinii de la pacienți.
 • Verifică Calificările și Experiența: Caută detalii despre calificările, experiența și specializările medicilor esteticieni pe care îi iei în considerare.
 • Consultații Preliminare: Programează consultații preliminare cu mai mulți medici esteticieni pentru a discuta despre obiectivele tale și a-ți forma o părere personală despre abordarea și profesionalismul fiecăruia.
 • Compatibilitate Personală: Alege un medic estetician cu care te simți confortabil și cu care ai încredere că va îndeplini nevoile și așteptările tale.

Este important să alegi cu grijă și să faci cercetări amănunțite pentru a asigura o experiență satisfăcătoare și rezultate dorite în domeniul esteticii medicale.

Ce întrebări să pun înainte de operația estetică?

Înainte de a efectua o operație estetică, este crucial să adresezi întrebări esențiale medicului tău pentru a te asigura că ești bine informat și pregătit. Iată câteva întrebări pe care le poți pune:

 • Care sunt beneficiile și riscurile procedurii? Înțelegerea atât a avantajelor, cât și a posibilelor riscuri este esențială pentru a lua o decizie informată.
 • Care este experiența și calificarea ta în efectuarea acestei proceduri? Asigură-te că medicul are experiență în domeniul specific al operației estetice pe care o vei efectua.
 • Ce așteptări realiste pot avea în ceea ce privește rezultatele? Medicul ar trebui să fie sincer cu privire la ceea ce poți aștepta în urma procedurii.
 • Ce tip de anestezie se va folosi? Întreabă despre tipul de anestezie și cum va afecta procedura și recuperarea ta.
 • Care este durata recuperării și când pot reveni la activitățile normale? Informațiile despre perioada de recuperare sunt esențiale pentru a te organiza corespunzător.
 • Ce se întâmplă dacă apar complicații postoperatorii? Este important să ai o înțelegere clară despre modul în care se vor trata complicațiile sau problemele care pot apărea.
 • Ce pregătiri trebuie să fac înainte de operație? Medicul îți va da instrucțiuni specifice legate de dietă, medicamente sau alte pregătiri necesare înainte de intervenție.
 • Cât va dura operația și unde se va desfășura? Întreabă despre detalii legate de locația și durata procedurii.
 • Când voi vedea rezultatele finale? Este important să ai așteptări realiste în ceea ce privește momentul în care vei observa rezultatele finale ale procedurii.
 • Care sunt costurile totale ale procedurii? Asigură-te că înțelegi costurile implicate, inclusiv consultațiile preoperatorii, spitalizarea și costurile postoperatorii.

Întrebările acestea îți vor ajuta să te pregătești atât fizic, cât și mental pentru operația estetică și să iei o decizie informată și bine gândită.

În clinicile Anastasios tratăm fiecare pacient cu profesionalism, discreție și compasiune.

Pentru programări telefonice, apelați:

0771 547 033

Completează formularul de programare:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.