Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă Cluj- Napoca

Centrul Medical Anastasios Cluj-Napoca

În cadrul specializării de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă din Cluj-Napoca, ne ajutăm pacienții să-și rezolve problema medicală oferind cele mai înalte standarde de practică ale chirurgiei plastice, redând pacienților noștri frumusețea, naturalețea și încrederea de sine.

Chirurgia plastică este o specialitate chirurgicală care implică restaurarea unei părți a corpului uman.

Chirurgia plastică are două componente principale: chirurgia plastică reconstructivă, care se referă la refacerea funcției și a aspectului corpului uman după o boală sau un accident și chirurgia estetică care este în principal schimbarea aspectului la alegerea individului.

Microchirurgia reconstructivă se referă la orice intervenție chirurgicală efectuată sub mărirea unui microscop. În legătură cu chirurgia plastică și reconstructivă, microchirurgia a permis mult mai multă precizie în multe proceduri și a extins foarte mult gama de proceduri pe care chirurgii le pot efectua în siguranță și eficient.

Puteți solicita ajutorul specialiștilor noștri dacă aveți afecțiuni la nivelul corpului care au rezultat din:

  1. Rănire;
  2. Infecție;
  3. Aveți anomalii de dezvoltare;
  4. Defecte de naștere;
  5. Semne în urma unor boli;
  6. Tumori.

Medici chirurgie plasticăși microchirurgie reconstructivă

Dr. Yusef Sallum

Medic Specialist Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă

Chirurgia estetică

Frumusețe, artă, naturalețe, încredere în sine, redarea tinereții sunt unele dintre cele mai frecvente concepte folosite în prezent pentru a descrie chirurgia estetică. Medicina estetică este o disciplină în continuă expansiune și perfecționare la nivel global. Stabilirea unei relații de încredere între medic și pacient este, din acest motiv, esențială.

În clinica Anastasios, chirurgii plasticieni vor pregăti, împreună cu tine, cel mai bun plan pentru atingerea “perfecțiunii”, așa cum ti-o imaginezi tu, dar, în deplină concordanță cu bunele practici medicale, astfel încât frumusețea ta exterioară să se bazeze, în primul rând, pe sănătatea corpului tău.

Programați-vă pentru o consultație inițială în clinica noastră și noi vă garantăm că veți beneficia de toată atenția echipei noastre medicale.

Pentru programări, apelați:

0771 547 033

sau

0364 969 (tarif normal)

sau apăsați butonul de mai jos:

Ce spun pacienții despre clinica Anastasios din Cluj?

Pacienții noștri revin frecvent la noi, iar recenziile pe care ni le oferă cu multă amabilitate ne arată cât de mulțumiți sunt de clinica noastră.

Prețuri:

Nume ServiciuPreț (Lei)
Consultație inițială270
Control150

Centrul Medical Anastasios din Cluj-Napoca

YouTube player

În clinicile Anastasios tratăm fiecare pacient cu profesionalism, discreție și compasiune.

Pentru programări telefonice, apelați:

0771 547 033

Completează formularul de programare: