Flebologie Cluj-Napoca

Centrul Medical Anastasios

În cadrul specializării de Flebologie din Cluj-Napoca, ne ajutăm pacienții să-și rezolve afecțiunile flebologice cum sunt varicele sau ulcerele venoase, diagnosticând problema medicală, stabilind un tratament clarși eficient, asigurându-ne că în final ei se vor simți bine din nou.

servicii flebologie Cluj-Napoca

Prezența varicelor poate fi o problemă medicală de natură estetică sau poate fi însoțită de durere, senzație de arsură și chiar dezvoltarea infecțiilor.

Indiferent de situație, aceasta poate fi rezolvată cu ușurință și în siguranță în cadrul clinicii noastre.

Suntem specializați în:

  1. Diagnostic și tratament varice (boala varicoasă)
  2. Diagnostic și tratament ulcerele de stază venoasă
  3. Diagnostic și tratament telangiectazii (venele în pânză de păianjen)
  4. Diagnostic și tratament tromboză venoasă profundă
  5. Diagnostic și tratament tromboflebită superficială
  6. Diagnostic și tratament alte malformații venoase

Centrul medical Anastasios din Cluj-Napoca dispune de o echipă medicală specializată în tratamentul varicelor si a altor afecțiuni flebologice cu o experiență de peste 30 de ani și mii de pacienți tratați cu succes la nivel național.

Medici flebologie

dr.-vitalii-mironescu-medic-chirurgie-generala

Dr. Vitalii Mironescu

Medic Specialist Chirurgie Generală

  • Competență în Ultrasonografie Generală
  • Atestat în Ecografie Vasculară
doctor-nicoleta-rebrisorean-chirurgie-generala

Dr. Nicoleta Rebrișorean

Medic Primar Chirurgie Generală

  • Competență în Ultrasonografie Generală
doctor-template-anastasios

Dr. Șandor Raul

Medic Primar Chirurgie Generală

  • Atestat în Ecografie Vasculară

Metodele inovatoare de tratament utilizate in clinica noastră permit venelor deranjante și inestetice să dispară fără a necesita intervenții chirurgicale.

Tratament LASER: tratamentul este minim invaziv, fără durere, fără cicatrici iar recuperare este imediată oferind rezultatele cele mai bune: clare, vizibile și de lungă durată.

Tratament cu substanță activă (Scleroterapia): tratamentul cu substanță activă face ca vena să se dizolve și să fie absorbită în organism fără anestezie, incizii sau durere.

Pentru aceste intervenții nu este nevoie de anestezie generală sau locală, iar pacientul poate reveni la activitățile sale de zi cu zi imediat după fiecare ședință de tratament.

Programați-vă pentru o consultație inițială în clinica noastră și noi vă garantăm că veți beneficia de toată atenția echipei noastre medicale.

Pentru programări, apelați:

0771 547 033

sau

0364 969 (tarif normal)

sau apăsați butonul de mai jos:

Ce spun pacienții despre clinica Anastasios din Cluj?

Pacienții noștri revin frecvent la noi, iar recenziile pe care ni le oferă cu multă amabilitate ne arată cât de mulțumiți sunt de clinica noastră.

Prețuri:

Nume ServiciuPreț (Lei)
Consultație270
Control150
Consultație și Ecografie Doppler venos 1 membru390
Consultație și Ecografie Doppler venos 2 membre450
Consultație și Ecografie Doppler arterial 1 membru390
Consultație și Ecografie Doppler arterial 2 membre450
Consultație și Ecografie Doppler carotidian390
Consultație și Ecografie Doppler vascular abdominal430

Scurta prezentare video a clinicii noastre:

YouTube player
Întrebări frecvente
Ce este flebologia?

Flebologia este o ramură a medicinei care se concentrează pe diagnosticul și tratarea bolilor venelor. Aceasta include studiul și managementul diferitelor afecțiuni venoase, cum ar fi venele varicoase, tromboza venoasă profundă, ulcerele venoase și alte probleme legate de sistemul venos al corpului.

Flebologia joacă un rol important în îmbunătățirea calității vieții pacienților cu probleme venoase și în prevenirea complicațiilor asociate acestor afecțiuni.

Când ar trebui să mergi la un medic flebolog?

Ar trebui să consulți un medic flebolog în următoarele situații:

– Vene varicoase evidente: Dacă observi vene umflate, de culoare albastră sau roșie, în special pe picioare, este indicat să consulți un medic flebolog. Acesta poate evalua problema și poate recomanda tratamente pentru a preveni agravarea.

– Disconfort sau durere venoasă: Dacă simți senzație de greutate, durere, senzație de arsură sau disconfort în zona venelor, ar putea fi un semn de afecțiuni venoase și ar trebui să consulți un flebolog.

– Umflături sau roșeață: Umflături inexplicabile sau roșeață în zona venelor ar putea indica o posibilă infecție sau inflamație, ceea ce necesită evaluarea unui medic.

– Tromboză venoasă profundă: Dacă ai simptome de tromboză venoasă profundă, cum ar fi umflături, durere sau senzație de căldură în picioare, trebuie să cauți imediat asistență medicală.

– Ulcere venoase: Dacă ai ulcere sau răni deschise pe piele în zona venelor, un flebolog poate ajuta la gestionarea și tratarea acestor leziuni.

– Istoric familial de probleme venoase: Dacă ai rude apropiate care au avut probleme venoase, ar putea exista un risc crescut pentru tine și ar putea fi util să consulți un specialist în flebologie pentru evaluare și prevenție.

– Schimbări estetice sau cosmetice: Dacă ai preocupări estetice legate de aspectul venelor tale, cum ar fi venele varicoase sau păianjen, un flebolog poate oferi sfaturi și opțiuni de tratament.

În general, dacă ai orice preocupări legate de sănătatea venelor sau dacă prezinți simptome neobișnuite în zona venoasă, este recomandat să consulți un medic flebolog. Acesta poate evalua situația ta, poate efectua teste și poate recomanda tratamente pentru a asigura sănătatea venelor tale.

Ce tratează medicul flebolog?

Medicul flebolog este specialistul medical responsabil pentru diagnosticarea, tratamentul și gestionarea afecțiunilor venoase. Acest profesionist se concentrează pe tulburările venoase precum varicele, venele în pânză de păianjen, trombozele venoase profunde și alte probleme legate de sistemul venos. Prin intermediul expertizei sale, medicul flebolog oferă soluții personalizate pentru a ajuta pacienții să își îmbunătățească starea de sănătate venoasă, reducând simptomele precum umflarea, durerea și senzația de picioare grele. Consultarea unui medic flebolog este crucială pentru cei care suferă de astfel de afecțiuni, pentru a primi îngrijiri specializate și tratament adecvat, care să îmbunătățească calitatea vieții.

Medic flebologie Cluj

Pentru a găsi un medic flebolog în orașul tău explorează platforme medicale specializate. Poți solicita și recomandări de la cunoscuți sau verifica lista ordinelor medicilor din zonă. Este util să consulți recenzii și rating-uri ale medicilor identificați și să programezi consultații inițiale pentru a evalua compatibilitatea. Verifică dacă medicul este partener cu asigurarea ta medicală și are experiența necesară pentru tratarea afecțiunilor flebologice specifice. Alegerea unui medic cu experiență și cunoștințe adecvate te va ajuta să primești cea mai bună îngrijire în domeniul flebologiei.

Preț operație varice laser

Costul unei operații de tratare a varicelor cu laser poate varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv orașul, gradul afecțiunii, experiența medicului și facilitățile clinice. Este important să consulți mai mulți medici sau clinici specializate, să discuți despre afecțiunea ta și să ceri estimări detaliate ale costurilor, astfel încât să poți lua o decizie informată și să îți ajustezi așteptările financiare.

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră medicale, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute.

Pentru programări telefonice, apelați:

0771 547 033

Completează formularul de programare: