Dr. Nicoleta Rebrișorean

Medic Primar Chirurgie Generală

Centrul Medical Anastasios Cluj-Napoca

doctor-nicoleta-rebrisorean-chirurgie-generala

Pasionată de medicină dar mai ales de a ajuta oamenii, Dr. Nicoleta Rebrisorean este medic primar chirurgie generală, cu o experiență de 15 ani în proctologie și flebologie.

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Cluj-Napoca  cu multiple participări la congrese științifice naționale și internaționale, dna doctor Rebrisorean este printre puținii medici din țară care pot să ofere cel mai optim tratament minim invaziv din țara noastră în domeniul proctologiei. Un medic preocupat permanent de cunoașterea, însușirea și promovarea celor mai noi metode de diagnostic și tratament, în special a tratamentului minim invaziv. 

Mărturie pentru cele spuse stă experiența celor peste 15500 de pacienți tratați care au beneficiat de serviciile medicale. Practică în mediul privat i-a oferit șansă de a trata pacientul cu maximă disponibilitate dar mai ales cu satisfacția de a putea oferi o abordare holistică a problemelor medicale ale pacienților. De cele mai multe ori sub simptome banale se află diagnostice terifiante. Tratând cu răbdare și seriozitate fiecare simptom, a reușit nu de puține ori, să intervină înainte de a fi prea târziu.

Este absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Cluj –Napoca, promoția 1996-2002. În anul 2002 devine medic rezident, specialitatea chirurgie generală, în cadrul Clinicii Chirurgie I a Spitalului Județean De Urgență Cluj-Napoca. Timp de 6 ani s-a format că medic chirurg în această clinică unde s-a întâlnit cu o vastă patologie medicală. Din 2002 și până în prezent efectuează multiple gărzi, specializându-se în chirurgia de urgență și traumatologie.

În 2008 devine medic specialist chirurg, iar în 2017 medic primar chirurg, continuându-și în toată această perioada perfecționarea, instruirea și îmbunătățirea cunoștințelor profesionale prin participarea la numeroase cursuri postuniversitare, congrese și manifestări științifice naționale și internaționale, dobândind atestate și supraspecializări cum este competența în ecografie abdominală, cursul de ecografie Doppler vascular și supraspecializare în proctologie și flebologie – scleroterapia ecoghidată.

De 15 ani a practicat și s-a supraspecializat în proctologie și flebologie (în special scleroterapie ecoghidată a varicelor) tratând mii de pacienți prin tratamente minim invazive, în regim de ambulator.

De-a lungul acestor ani a colaborat și cu Facultatea de Medicină din cadrul UMF Cluj, predând studenților în cadrul Catedrei de Anatomie și Embriologie și în cadrul Catedrei de Chirurgie.

Este membră a mai multor societăți medicale din România: Societatea de Chirurgie, Societatea de Coloproctologie, Societatea de Flebologie.

Doamna Dr. Rebrisorean este un medic preocupat permanent de cunoașterea, însușirea și promovarea celor mai noi metode de diagnostic și tratament , în special a tratamentului minim invaziv . Este un medic care se ghidează , în toată activitatea  pe principiile “primum non nocere” și al cărei principal obiectiv este sănătatea pacienților și reintegrarea lor cât mai rapidă în activitate.

Consultul proctologic, sângerările anale, medicamentele și unguentele | Dr. Nicoleta Rebrișorean

YouTube player

Pentru programări telefonice, apelați:

0771 547 033

Completează formularul de programare:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.