Servicii și specializări clinică medicală Bacău
Chirurgie generală

O gamă largă de proceduri chirurgicale pentru tratamentul afecțiunilor care afectează tractul digestiv, abdomenul, sistemul endocrin și alte zone ale corpului.

Chirurgie vasculară

Diagnosticarea și tratamentul bolilor și tulburărilor sistemului circulator, inclusiv proceduri chirurgicale pentru repararea sau înlocuirea vaselor de sânge, restabilirea fluxului sanguin și prevenirea afecțiunilor care pun viața în pericol.

Chirurgie plastică

Proceduri cosmetice și reconstructive pentru a îmbunătăți aspectul, funcția și/sau stima de sine a pacientului, prin tehnici precum lifting facial, conturarea corpului, mărirea sânilor și repararea țesuturilor.

Proctologie

Diagnosticarea și tratamentul bolilor și afecțiunilor rectului și anusului, inclusiv afecțiuni precum hemoroizii, fisurile anale și prolapsul rectal, prin proceduri moderne, minim-invazive.

Dermatovenerologie

Diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor pielii, părului și unghiilor, inclusiv acnee, eczeme, psoriazis, cancer de piele și probleme cosmetice, folosind o varietate de metode, cum ar fi medicamente topice, terapie cu lumină și proceduri chirurgicale.

Flebologie

Diagnosticul și tratamentul afecțiunilor venoase, inclusiv vene varicoase (varice), vene păianjen, tromboză venoasă profundă și alte afecțiuni, folosind proceduri minim invazive, cum ar fi terapia cu laser endovenoasă, închiderea cu radiofrecvență și scleroterapia.

Gastroenterologie

Îngrijire specializată pentru afecțiunile ce afectează sistemul digestiv, inclusiv esofagul, stomacul, intestinul subțire, colonul și rectul, prin metode precum endoscopie, colonoscopie și diverse alte proceduri de diagnostic.

Anestezie și terapie intensivă

Implică administrarea de anestezie pentru procedurile chirurgicale, precum și furnizarea de suport vital și monitorizare pentru pacienți după intervențiile chirurgicale.

Urologie

Diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor care afectează tractul urinar și organele reproducătoare masculine, inclusiv boli ale vezicii urinare, prostatei, testiculelor și penisului, folosind metode chirurgicale și nechirurgicale, cum ar fi cistectomia, vasectomia și prostatectomia.

Ginecologie

Îngrijire cuprinzătoare pentru sănătatea reproductivă a femeilor, inclusiv examene ginecologice, îngrijire prenatală, naștere și gestionarea unor afecțiuni precum infertilitatea, menopauza și cancerele ginecologice, printr-o combinație de tratamente medicale și chirurgicale.

cardiologie bacau
Cardiologie

Cardiologia este specialitatea medicală care se ocupă cu prevenția, diagnosticarea și tratarea afecțiunilor inimii și ale aparatului circulator.

orl bacau
ORL

Otorinolaringologia (ORL) este specialitatea medicală care diagnostichează, tratează și previne bolile urechilor, nasului și gâtului.

Ecografie

Se folosesc unde sonore de înaltă frecvență pentru a crea imagini ale organelor și țesuturilor interne, permițând evaluarea neinvazivă a diferitelor afecțiuni medicale, ajutând la diagnosticarea și tratamentul acestora.

Endocrinologie
Endocrinologie

Diagnosticarea și tratamentul dezechilibrelor hormonale și tulburărilor care afectează glandele, inclusiv glandele tiroide, suprarenale și hipofizare, prin management medical și, în unele cazuri, prin proceduri minim invazive.

Prezentare video clinica Anastasios Bacău
YouTube player
De ce să alegi clinica medicală Anastasios

first-aid-kitPacienții sunt eroii noștri

Cu toții merităm să fim sănătoși! Ajutăm oamenii să învingă lupta cu boala.

flaskEvaluăm atent

Ai încredere în noi și scapă de grija unui diagnostic și a unui tratament greșit ce poate avea consecințe grave.

doctorPersonal medical dedicat

Tratăm fiecare pacient cu compasiune, profesionalism și discreție.

Ce spun pacienții despre clinica Anastasios din Bacău?

Pacienții noștri revin frecvent la noi, iar recenziile pe care ni le oferă cu multă amabilitate ne arată că sunt mulțumiți de clinca noastră.

Informații pentru pacient
  • Sună la numarul de telefon 0771 547 058 de Luni pana Duminica intre orele 08:00 si 20:00 iar o colega te va ajuta să parcurgi toți pașii;
  • Apasă butonul Programează-te și urmează pașii descriși;
  • Trimite-ne un mail la contact.bc@anastasios.ro, include cât mai multe detalii și vei fi contact de către unul din colegii noștri pentru a finaliza programarea;
  • Folosește opțiunea de LIVE CHAT din partea dreaptă jos a site-ului și un operator call-center te va ajuta să parcurgi toți pașii;
  • Vino la noi în clinică de Luni până Vineri între orele 8 – 20 sau Sâmbătă între orele 8 – 14 și fă-ți o programare la recepție.
Când vii la o consultație ai nevoie de Cartea de Identitate (Buletinul) pentru a putea fi înregistrat la medic. În același timp, orice documente medicale sau informații despre istoricul tău medical sunt importante pentru medicul care te va consulta.
Pentru achitarea serviciilor medicale, plata poate fi efectuată cu numerar sau card direct la recepția clinicii. Dacă îți este mai comod să achiți cu ordin de plată, te rugăm să soliciți factura de la recepție și apoi, în maxim 24 de ore, poți face plata prin transfer bancar.
Ia legatura cu asiguratorul tău, respectă procedura indicată de el și apoi fă-ți o programare în clinică. După ce ai beneficiat de serviciul medical asigurat, noi îți vom emite factura și o anexă la aceasta cu detalierea serviciilor medicale. Vei achita la recepție și apoi, în baza documentelor primite de la noi, îți vei recupera banii de la asigurator. Pentru asiguratorii aflați direct în contract cu noi, nu ai nimic de achitat. Ne ocupam noi de toate formalitățile.
Dacă ai o urgență, te rog să iei aminte că, în cazul în care aceasta îți poate pune viața în pericol, trebuie să suni la 112. Dacă este vorba de orice alt tip de urgență, ai la dispoziție numărul din clinică 0771 547 058 la care îți va răspunde personalul nostru zilnic între orele 08:00 și 20:00.
Ne găsiți și pe Youtube

Pentru programări telefonice, apelați:

0771 547 058

Completează formularul de programare:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.