Despre noi

Pacienții și sănătatea lor, întotdeauna în centrul atenției noastre

Centrul medical Anastasios a fost deschis cu scopul de a crea un nou concept în domeniul îngrijirilor ambulatorii din Romania, ridicând standardul serviciilor medicale la un nivel superior.

Astăzi ne mândrim cu o echipă de peste 30 de medici primari și specialiști, asistente medicale, secretare medicale și alți colegi care se asigură în fiecare zi de confortul pacienților noștri.

Ne pasă de fiecare pacient și din acest motiv unul din obiectivele noastre principale este ca de fiecare dată când veniți la noi să aveți parte de o experiență plăcută.

Pentru că ne pasă de tine:

  • Suntem mereu atenți la părerea și opiniile tale. Vei fi implicat în alegerile de îngrijire și tratament
  • Ești tot timpul binevenit și te vei simți relaxat și îngrijit
  • Vei întâlni o echipă de medici cu experiență și foarte calificați

Misiune și Viziune

Misiunea noastră e să ajutăm fiecare pacient care ne trece pragul să obțină starea de sănătate dorită printr-un diagnostic corect și un tratament țintit.

Viziunea noastră este să schimbăm modul în care serviciile medicale sunt practicate în România, mutând atenția exclusiv către pacient, oferindu-i atât îngrijire medicală de înaltă calitate, câtși empatie, încurajare siîncredere că împreună vom găsi soluția problemelor sale.

Clinica noastră

Clinica noastră este un centru medical de ultimă generație dotat cu cea mai nouă tehnologie, capabil să răspundă tuturor nevoilor dumneavoastră.

YouTube player

Avantajele noastre

  • Atitudinea față de pacienți
  • Investigații și tratamente moderne, minim-invazive, fără spitalizare
  • Promptitudinea în programări
  • Echipă numeroasă de medici cu experiență și notorietate
  • Specialitati diverse (plajă largă de afecțiuni acoperită)
Centrul-Medical-Anastasios-Bacau-Clinica
Inovare

Îmbrățișăm schimbarea, încurajăm invenția și rămânem continuu în fruntea progreselor în fiecare specializare oferită, pentru binele pacienților noștri

Compasiune

Ne pasă de toți pacienții noștri. Ne pasă de îngrijorările și problemele dumneavoastră. Ca și pacient în clinica noastră, vă garantăm că veți primi o îngrijire personalizată, accesibilă și atentă.

Integritate

Respectăm standarde etice și profesionale ridicate, demonstrăm angajamentul față de responsabilitățile noastre cu încredere, onestitate și respect pentru toți pacienții.

Pentru programări telefonice, apelați:

0771 547 058

Completează formularul de programare:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.