Gastroenterologie Bacău

Centrul Medical Anastasios

În cadrul specializării de Gastroenterologie din Bacău, ne ajutăm pacienții să-și rezolve afecțiunile gastroenterologice diagnosticând ferm problema medicală, stabilind un plan de tratament clar si eficient, asigurându-ne că în final ei se vor simți bine din nou.

Gastroenterologie Bacău

Dacă prezentați durere abdominală, balonare, probleme la înghițire, mișcări anormale intenstinale, sau arsuri gastrice persistente, aveți nevoie imediată de o consultație la un medic gastroenterolog.

Echipa noastră medicală este specializată în prevenirea, diagnosticarea și tratarea tulburărilor tractului digestiv.

Serviciile oferite în cadrul clinicii noastre:

 1. Diagnostic și tratament cancer de stomac
 2. Diagnostic și tratament cancer de colon
 3. Diagnostic și tratament ulcer gastric
 4. Diagnostic și tratament gastrită
 5. Diagnostic și tratament Helicobacter Pylori
 6. Diagnostic și tratament sindromul de intestin/colon iritabil
 7. Diagnostic și tratament boala Crohn
 8. Diagnostic și tratament colita ulcerativă
 9. Prelevarea de biopsii endoscopice
 10. Extracție de corpi străini din tubul digestiv
 11. Test rapid Helicobacter Pylori
 12. Excizia polipilor colonici prin polipectomie
 13. Gastroscopie (endoscopie digestivă superioară)
 14. Colonoscopie (endoscopie digestivă inferioară)
 15. Rectosigmoidoscopie flexibilă
 16. Ecografie abdominala

Dotările tehnologice de ultimă generație și personalul medical de top vă vor asigura planuri de tratament cu maxim de confort și eficiență.

Medici gastroenterologie

Dr. Gabriel Sălbaticu

Medic Specialist Gastroenterologie

Peste 5000 de investigații endoscopice efectuate

medic gastroenterologie lucaci mariana

Dr. Lucaci Mariana

Medic Specialist Gastroenterologie

Pentru acuratețea diagnosticului afecțiunilor tubului digestiv și ale glandelor anexe (ficat și pancreas) specialiștii noștri gastroenterologi vor completa consultația cu explorări funcționale digestive endoscopice și imagistice.

Colonoscopia (endoscopia digestivă inferioară) este un examen utilizat pentru a detecta modificări sau anomalii la nivelul intestinului gros (colon) și la nivelul rectului. În timpul unei colonoscopii, un tub lung și flexibil (colonoscop) este introdus în rect. O cameră video mică la vârful tubului permite medicului să vadă interiorul întregului colon.

Gastroscopia (endoscopia digestivă superioară) este o procedură în care un tub subțire, flexibil, numit endoscop, este utilizat pentru a privi în interiorul esofagului, stomacului și primei părți a intestinului subțire (duoden). Dotările tehnologice de ultimă generație și personalul medical cu experiență vă vor asigura planuri de tratament cu maxim de confort și eficiență.

Ecografia abdominală folosește unde sonore pentru a produce imagini ale structurilor din abdomenul superior. Ecografia abdominala este folosită pentru a ajuta la diagnosticarea durerii sau distensiei (mărirea) și pentru a evalua rinichii, ficatul, vezica biliară, căile biliare, pancreasul, splina și aorta abdominală. Ecografia este sigură și neinvazivă.

Pentru programări, apelați:

0771 547 058

sau

0364 969 (tarif normal)

sau apăsați butonul de mai jos:

Ce spun pacienții despre clinica Anastasios din Bacău?

Pacienții noștri revin frecvent la noi, iar recenziile pe care ni le oferă cu multă amabilitate ne arată că sunt mulțumiți de clinca noastră.

Pachete de tratament și prețuri:

Nume ServiciuPreț (Lei)
Consultație170
Ecografie abdominală150
Control100
Endoscopie Digestivă Inferioară (Colonoscopie totală)400
Endoscopie Digestivă Superioară (Gastroscopie)350
Polipectomie – polip <1 cm250
Biopsie  – 1 recipient250
Test rapid Helicobacter Pylori100

Scurta prezentare video a clinicii noastre:

YouTube player
Întrebări frecvente

Ce este gastroenterologia?

Gastroenterologia este o disciplină medicală specializată în diagnosticarea, tratamentul și prevenirea afecțiunilor sistemului digestiv. Această ramură medicală se concentrează pe organele implicate în procesul de digestie și absorbție a alimentelor, precum și în eliminarea deșeurilor din corp. Printre organele principale incluse în sistemul digestiv se numără stomacul, intestinul subțire și gros, ficatul, vezica biliară, pancreasul și esofagul.

Cu ce se ocupă gastroenterologia?


Gastroenterologia reprezintă o ramură medicală dedicată diagnosticării, tratării și gestionării afecțiunilor sistemului digestiv și a organelor asociate. Aceasta acoperă o diversitate de probleme și condiții legate de stomac, intestinul subțire și gros, esofag, ficat, vezică biliară, pancreas și alte structuri implicate în procesul de digestie și metabolism.

Ce înseamnă un consult gastroenterologic?


Consultația gastroenterologică reprezintă un consult medical între un pacient și un specialist în gastroenterologie. Obiectivul acestei consultații constă în evaluarea și discutarea aspectelor legate de starea de sănătate a sistemului digestiv al pacientului. În cadrul acestui tip de consult, medicul efectuează o analiză detaliată a istoricului medical al pacientului, a simptomelor, a antecedentelor familiale și a altor informații relevante.

Care este cel mai bun medic gastroenterolog din Bacău?

Alegerea unui medic gastroenterolog poate depinde de preferințele personale, recomandările de la prieteni sau familie, recenzii online și opinia medicului de familie sau a altor specialiști.

Ce proceduri implică examenul gastroenterologic?

Examenul gastroenterologic poate implica o varietate de proceduri și teste, în funcție de simptomele și necesitățile pacientului. Aceste proceduri au ca scop evaluarea sănătății sistemului digestiv și depistarea eventualelor afecțiuni.

Printre procedurile comune efectuate în cadrul unui examen gastroenterologic se numără: gastroscopia pentru examinarea stomacului și esofagului, colonoscopia pentru evaluarea colonului, endoscopia retrogradă a vezicii biliare (ERCP) pentru canalele biliare și pancreas, capsula endoscopică pentru investigarea intestinului subțire, teste de laborator pentru funcția hepatică și inflamații, ecografia abdominală pentru organele abdominale, manometria esofagiană pentru problemele de înghițire și teste de intoleranță alimentară. Aceste proceduri sunt adaptate nevoilor și simptomelor fiecărui pacient.

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră medicale, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute. În clinicile Anastasios tratăm fiecare pacient cu profesionalism, discreție și compasiune.

Pentru programări telefonice, apelați:

0771 547 058

Completează formularul de programare:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.