Tratamente varice minim-invazive, fără durere

Centrul Medical Anastasios Bacău

În cadrul specializării de Tratamente varice din Bacău, ne ajutăm pacienții să scape de acestea, stabilind un plan de tratament clar și eficient ca în final ei să se bucure din nou de picioare sănătoase, estetice și fără durere.

Prezența varicelor poate fi o problemă medicală de natură estetică sau poate fi însoțită de durere, senzație de arsură și chiar dezvoltarea infecțiilor. Indiferent de situație, aceasta poate fi rezolvată cu ușurință și în siguranță în cadrul clinicii noastre.

Experiența noastră în metode de tratament ambulator (non-chirurgical) a dovedit că acestea sunt tratamente sigure, eficiente și fără durere pentru pacient.

Rezultate vizibile cu tehnici minim-invazive și fără durere.

Centrul Medical Anastasios din Bacău dispune de unul dintre cei mai experimentați doctori din România în tratamentul varicelor, Dr. Vitalii Mironescu, care vine din Cluj-Napoca la Bacău lunar pentru a efectua intervenții moderne de tratare a varicelor și a altor afecțiuni flebologice, având o experiență de peste 20 de ani și mii de pacienți tratați cu succes la nivel național.

doctor-vitalii-mironescu-chirurgie-generala

Dr. Vitalii Mironescu

Medic Specialist Chirurgie Generală

  • Competență în Ultrasonografie Generală
  • Atestat în Ecografie Vasculară

Metode de tratament:

Tratamentul pentru varice cu LASER – ablația endovenoasă este un tratament minim invaziv ghidat de imagini. Folosește radiofrecvența sau energia laserului pentru a cauteriza (arde) și a închide venele anormale care duc la varice (vene varicoase). Tratamentul este unul minim invaziv, fără durere, fără cicatrici iar recuperare este imediată oferind rezultate spectaculoase și de lungă durată.
Tratamentul pentru varice cu substanță activă (Scleroterapia) – în loc să îndepărteze vena bolnavă utilizând o procedură chirurgicală invazivă, tratamentul cu substanță activă face ca vena să se dizolve și să fie absorbită în organism fără anestezie, incizii și durere. Când substanța intră în contact cu pereții venei, are loc o reacție de micșorare imediată, iar la sfârșitul procesului aceasta duce la absorbția vaselor de sânge în corp și în final la dispariția lor.

Metodele inovatoare de tratament utilizate in clinica noastră permit venelor deranjante și inestetice să dispară fără a necesita intervenții chirurgicale.

Pentru aceste intervenții nu este nevoie de anestezie generală sau locală, iar pacientul poate reveni la activitățile sale de zi cu zi imediat după fiecare ședință de tratament.

Lăsate netratate, varicele pot provoca, în cazuri rare, cheaguri de sânge care vă pun viața în pericol. Programați-vă pentru o consultație inițială în clinica noastră și noi vă garantăm că veți beneficia de toată atenția echipei noastre medicale în tratamentul varicelor.

Pentru programări, apelați:

0771 547 058

sau

0364 969 (tarif normal)

sau apăsați butonul de mai jos:

Ce spun pacienții despre clinica Anastasios din Bacău?

Pacienții noștri revin frecvent la noi, iar recenziile pe care ni le oferă cu multă amabilitate ne arată că sunt mulțumiți de clinca noastră.

Prețuri:

Nume ServiciuPreț (Lei)
Consultație varice200
Ecografie Doppler ambele membre300
Control varice100

Scurta prezentare video a clinicii noastre:

YouTube player

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră medicale, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute.

Pentru programări telefonice, apelați:

0771 547 058

Completează formularul de programare: