Anestezie și Terapie Intensivă Bacău

Centrul Medical Anastasios Bacău

În cadrul specializării Anestezie și Terapie Intensivă din Bacău, Clinica Anastasios asigură îngrijire de specialitate perioperatorie, intraoperator și postoperator pacienților supuși intervențiilor medicale.

Consultațiile interdisciplinare ante-operatorii și post-operatorii sunt asigurate în clinica noastră de o echipă de îngrijire complexă și colaborează cu medicii dumneavoastră, asigurând un grad ridicat de profesionalism și competență, pentru un parcurs sigur al pacienților către vindecare.

Implicarea echipei ATI în intervențiile tuturor specialităților clinicii, dedicația și competența sunt importante pentru evoluția sănătății dumneavoastră.

Medici Anestezie și Terapie Intensivă

Dr. Dan Damian

Dr. Dan Damian

Medic Primar Anestezie și Terapie Intensivă

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră medicale, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute.

Programați-vă pentru o consultație în clinica noastră și noi vă garantăm că veți fi tratat cu toată discreția și atenția pe care o meritați!

Pentru programări, apelați:

0771 547 058

sau

0364 969 (tarif normal)

sau apăsați butonul de mai jos:

Ce spun pacienții despre clinica Anastasios din Bacău?

Pacienții noștri revin frecvent la noi, iar recenziile pe care ni le oferă cu multă amabilitate ne arată că sunt mulțumiți de clinca noastră.

Prețuri:

Nume ServiciuPreț (Lei)
Consultație200
Anestezie500

Scurta prezentare video a clinicii noastre:

YouTube player

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră medicale, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute. În clinicile Anastasios tratăm fiecare pacient cu profesionalism, discreție și compasiune.

Pentru programări telefonice, apelați:

0771 547 058

Completează formularul de programare: