ORL (Otorinolaringologie) Bacău

Centrul Medical Anastasios Bacău

În cadrul specializării de ORL din Bacău, ne ajutăm pacienții să-și rezolve afecțiunile otorinolaringologice diagnosticând ferm problema medicală, stabilind un tratament clar si eficient, asigurându-ne că în final ei se vor simți bine din nou.

orl bacau anastasios

Otorinolaringologia (ORL) este specialitatea medico-chirurgicală în cadrul căreia se desfășoară servicii de prevenire, diagnostic și tratament al afecțiunilor ce interesează sfera nasului, gâtului și urechilor.

În cadrul clinicii Anastasios din Bacău, abordăm cu profesionalism atât patologiile copiilor cât și pe cele ale adulților, utilizând aparatură de ultimă generație.

Suntem specializați în:

 • Infecții care afectează structurile urechilor, nasului și gâtului;
 • Tumori sau polipi maligne și benigne în structurile urechilor, nasului, gâtului, capului și gâtului;
 • Scăderea funcției urechilor, nasului, capului și gâtului (de exemplu, pierderea auzului);
 • Apnee obstructivă de somn;
 • Alergii, inclusiv rinită alergică și astmul;
 • Simptome precum schimbarea calității vocii (de exemplu, răgușeală) sau dificultate în înghițire;
 • Tulburări de echilibru;
 • Sinuzită și migrenă;
 • Operație polipi
 • Operație septoplastie
 • Cancere, cum ar fi glanda salivară, și cancerul de piele care afectează capul, gâtul și nasul.

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră medicale, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute.

Medici ORL

Dr. Zaharia Mirela Ionela

Medic Specialist ORL

Dotările tehnologice de ultimă generație și personalul medical experimentat vă vor asigura planuri de tratament cu maxim de confort și eficiență.

Programați-vă pentru o consultație inițială în clinica noastră și noi vă garantăm că veți beneficia de toată atenția echipei noastre medicale.

Pentru programări, apelați:

0771 547 058

sau

0364 969 (tarif normal)

sau apăsați butonul de mai jos:

Ce spun pacienții despre clinica Anastasios din Bacău?

Pacienții noștri revin frecvent la noi, iar recenziile pe care ni le oferă cu multă amabilitate ne arată că sunt mulțumiți de clinca noastră.

Lista de prețuriORL Bacău

Nume ServiciuPreț (Lei)
Consultație inițială170
Control100
Extracție corp străin nas/ureche/faringian150
Extracție dop cerumen unilateral100
Extracție dop cerumen bilateral150
Spălătură auriculară / ureche100
Toaletă otite100
Citire RMN/CT100

Scurta prezentare video a clinicii noastre:

YouTube player
Întrebări frecvente
Ce înseamnă ORL?

ORL este o prescurtare derivată din termenul “Otorinolaringologie”, o disciplină medicală dedicată diagnosticării și tratamentului afecțiunilor asociate urechilor, nasului și gâtului. “Oto” se referă la urechi, “rino” la nas, iar “laringo” la gât sau laringe. Profesionistul medical specializat în această ramură este cunoscut sub denumirea de “medic ORL” sau “otorinolaringolog”.

Ce este ORL-ul?

Otorinolaringologia, cunoscută și sub prescurtarea ORL, reprezintă o specialitate medicală axată pe diagnosticarea și tratarea afecțiunilor asociate urechilor, nasului și gâtului. Această ramură medicală acoperă o diversitate de probleme, inclusiv infecții ale urechii, pierderea auzului, tulburări ale sinusurilor și nasului, probleme ale vocii și vorbirii, amigdalite, afecțiuni ale glandei tiroide, tumori ale capului și gâtului, precum și multe altele.

Otorinolaringologii, denumiți și medici ORL, efectuează examene fizice detaliate, utilizează tehnologii avansate pentru diagnosticare, prescriu tratamente medicale sau efectuează intervenții chirurgicale atunci când este necesar și oferă sfaturi pentru prevenirea și îngrijirea problemelor de sănătate asociate cu urechile, nasul și gâtul.

Ce face medicul ORL?

Un otorinolaringolog (ORL) este un specialist în diagnosticarea, tratamentul și gestionarea afecțiunilor legate de urechi, nas și gât. Acest profesionist desfășoară examene fizice și investigații pentru a identifica diverse probleme, recomandă tratamente medicale sau chirurgicale, efectuează intervenții chirurgicale, oferă îngrijire continuă pentru afecțiunile cronice, colaborează cu alți specialiști, educe pacienții și furnizează îndrumări pentru prevenirea și îngrijirea sănătății acestor regiuni. Rolul lor esențial este de a asigura sănătatea și funcționalitatea optimă a urechilor, nasului și gâtului în beneficiul pacienților.

Ce înseamnă control ORL?

Un “consult ORL” reprezintă o vizită medicală la un specialist în otorinolaringologie (ORL). Acest tip de consultație este programat pentru a evalua starea de sănătate a urechilor, nasului și gâtului, oferind sfaturi sau tratament în funcție de simptomele sau problemele întâmpinate.

În cadrul unui control ORL, medicul efectuează un examen fizic detaliat al urechilor, nasului și gâtului, și se angajează în discuții cu pacientul despre simptomele, preocupările sau istoricul medical. Pe baza acestor informații, medicul ORL poate sugera investigații suplimentare, prescrie medicamente sau propune tratamente adaptate stării de sănătate a pacientului.

Ce este endoscopia ORL?

Endoscopia ORL reprezintă o procedură medicală în care doctorul utilizează un dispozitiv cunoscut sub numele de endoscop pentru a inspecta interiorul urechilor, nasului și gâtului pacientului. Endoscopul este un tub subțire și flexibil, echipat cu o cameră video la capăt, oferind medicului imagini detaliate în timp real ale acestor zone. Această procedură joacă un rol crucial în diagnosticarea și evaluarea afecțiunilor precum infecții, inflamații, tumori sau alte anomalii în regiunile urechilor, nasului și gâtului.

În clinicile Anastasios tratăm fiecare pacient cu profesionalism, discreție și compasiune.

Pentru programări telefonice, apelați:

0771 547 058

Completează formularul de programare:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.