Chirurgie generală Bacău

Centrul Medical Anastasios Bacău

În cadrul specializării de Chirurgie generală din Bacău, ne ajutăm pacienții să-și rezolve problema medicală, diagnosticând și oferind tratamente clare, eficiente, fără durere și minim-invazive, asigurându-ne că în final ei vor fi bine din nou.

Micile intervenții chirurgicale pot fi efectuate acum și în ambulator, fără spitalizarea pacientului. Aparatura medicală ultraperformantă, experiența și pregătirea chirurgilor din clinica noastră vă vor garanta rezultatul final dorit.

Suntem specializați în:
 1. Diagnostic, tratament și excizie avulsie unghie încarnată
 2. Diagnostic, tratament și excizie boală pilonidala
 3. Diagnostic, tratament și excizie chist sebaceu
 4. Diagnostic, tratament și excizie hidrosadenită
 5. Diagnostic, tratament și excizie lipoame
 6. Diagnostic, tratament și excizie formațiuni cutanate
 7. Diagnostic, tratament și excizie papiloame
 8. Diagnostic, tratament și excizie furunculi

Centrul Medical Anastasios din Bacău dispune de unii dintre cei mai experimentați medici chirurgi din România, cu peste 20 ani de experiență cumulată. Diagnosticul și tratamentul vor fi efectuate cu ajutorul celor mai moderne proceduri, non-invazive și fără durere pentru pacienți.

Echipa medicală de Chirurgie Generală

doctor-catalin-opinca-chirurgie-generala-proctologie

Dr. Opincă Cătălin

Medic Primar Chirurgie Generală

doctor-vlad-porumb-medic-primar-chirurgie-generala-anastasios-bacau

Dr. Vlad Porumb

Medic Primar Chirurgie Generală

Dr. Ioan Zaharia

Medic Specialist Chirurgie Generală

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră medicale, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute.

Programați-vă pentru o consultație în clinica noastră și noi vă garantăm că veți fi tratat cu toată discreția și atenția pe care o meritați!

Pentru programări, apelați:

0771 547 058

sau

0364 969 (tarif normal)

sau apăsați butonul de mai jos:

Ce spun pacienții despre clinica Anastasios din Bacău?

Pacienții noștri revin frecvent la noi, iar recenziile pe care ni le oferă cu multă amabilitate ne arată că sunt mulțumiți de clinca noastră.

Prețuri:

Nume ServiciuPreț (Lei)
Consultație medic primar220
Consultație medic specialist200
Control100

Scurta prezentare video a clinicii noastre:

YouTube player

Întrebări frecvente

Ce înseamnă chirurgie generală?

Chirurgia generală reprezintă o disciplină medicală dedicată diagnosticării, tratamentului și gestionării afecțiunilor chirurgicale manifestate în diverse regiuni ale corpului uman. Specializați în intervenții chirurgicale care vizează organele abdominale, cum ar fi stomacul, intestinul subțire și gros, ficatul, vezica biliară și apendicele, chirurgii generali se ocupă, de asemenea, de patologii ale glandelor endocrine, hernii, tulburări ale pielii și ale țesuturilor moi. Abordând o perspectivă holistică, chirurgia generală se concentrează pe asigurarea unui tratament adecvat în timpul intervențiilor chirurgicale și în faza de recuperare postoperatorie, garantând astfel îngrijire completă și eficientă a pacienților.

Consultație chirurgie generală – preț?

Dacă dorești să obții informații despre tarifele unei consultații în chirurgia generală, este esențial să conștientizezi că aceste costuri pot fluctua în funcție de mai mulți factori. De obicei, prețul unei consultații în chirurgia generală depinde de gradul de complexitate al cazului, experiența profesională a specialistului și locația clinicilor. Pentru a obține detalii specifice privind tarifele și pentru a găsi o soluție adaptată nevoilor tale, se recomandă să iei legătura cu o clinică medicală sau un specialist în chirurgia generală din Bacău.

Ce înseamnă consult chirurgical?


Consultația chirurgicală reprezintă o evaluare medicală efectuată de un chirurg pentru a determina necesitatea unui tratament chirurgical. În cadrul acestei consultații, specialistul examinează pacientul, discută simptomele și istoricul medical, și poate solicita investigații suplimentare, precum analize de sânge, imagistică medicală sau biopsii, pentru a confirma diagnosticul și a evalua stadiul afecțiunii. Pe baza rezultatelor obținute, chirurgul poate recomanda sau contraindica intervenția chirurgicală. Consultația chirurgicală oferă pacientului oportunitatea de a obține informații detaliate despre opțiunile de tratament chirurgical, riscuri, beneficii și așteptările legate de intervenția propusă.

Cu ce se ocupă un chirurg?

Un chirurg este un profesionist medical specializat în efectuarea intervențiilor chirurgicale pentru tratarea afecțiunilor și traumelor anatomice ale corpului uman. Aceștia pot avea expertiză într-o gamă variată de domenii, inclusiv chirurgia generală, chirurgia cardiacă, chirurgia ortopedică, chirurgia plastică, chirurgia vasculară, chirurgia pediatrică și altele. Chirurgii efectuează proceduri chirurgicale pentru a trata diverse afecțiuni, precum tumori, boli cardiovasculare, fracturi osoase, malformații congenitale, leziuni traumatice și altele. De asemenea, aceștia pot realiza intervenții elective, cum ar fi îndepărtarea apendicelui, colecistectomii și proceduri de înlocuire a articulațiilor. În plus, chirurgii pot fi implicați în diagnosticarea, planificarea și gestionarea postoperatorie a pacienților lor. Este important să subliniem că specializarea și experiența chirurgilor pot varia, iar alegerea unui specialist potrivit depinde de natura specifică a afecțiunii sau intervenției necesare.

Prețuri intervenții chirurgicale Bacău

Când vine vorba de tarifele pentru intervențiile chirurgicale în Bacău, acestea pot varia în funcție de tipul de intervenție, complexitatea cazului și clinica aleasă. De obicei, pentru a determina costurile exacte, este necesară o evaluare detaliată a pacientului. Este recomandat să contactezi mai multe clinici sau centre medicale din Bacău pentru a obține estimări personalizate și pentru a compara opțiunile disponibile. Această abordare te va ajuta să iei o decizie informată în legătură cu intervenția chirurgicală pe care o cauți în zona Bacău.

Doctor bun chirurgie generală în Bacău


Atunci când îți cauți un medic competent în domeniul chirurgiei generale în orașul tău, este esențial să iei în considerare câteva aspecte importante. Poți începe prin a căuta recomandări de la prieteni, familie sau colegi care au avut experiențe pozitive cu medicii din acest domeniu. De asemenea, poți consulta recenzii și evaluări online ale doctorilor din zona ta pentru a obține perspective diverse.

Verificarea calificărilor medicului, experiența sa în chirurgia generală și eventualele specializări reprezintă, de asemenea, pași critici în procesul de selecție. Poți accesa site-uri sau platforme medicale care furnizează informații detaliate despre medici, inclusiv experiența lor și recenzii ale pacienților.

Tipuri de chirurgie

Există o diversitate de specialități chirurgicale, iar câteva dintre acestea includ:

 • Chirurgia generală: implica intervenții chirurgicale asupra organelor abdominale, precum stomacul, intestinul subțire și gros, ficatul, pancreasul și apendicele.
 • Chirurgia cardiacă: se concentrează pe intervenții chirurgicale ale inimii și vaselor de sânge, inclusiv bypass-ul coronarian, implantarea de stenturi și repararea sau înlocuirea valvelor cardiace.
 • Chirurgia ortopedică: se ocupă de tratarea afecțiunilor sistemului musculo-scheletic, cum ar fi fracturile osoase, deformările scheletice, înlocuirea articulațiilor și tratarea afecțiunilor spinale.
 • Chirurgia plastică: implică intervenții chirurgicale pentru remodelarea sau reconstrucția țesuturilor, inclusiv chirurgia estetică, reconstrucția sânului și reparația defectelor congenitale.
 • Chirurgia vasculară: se concentrează pe intervențiile chirurgicale ale vaselor de sânge, cum ar fi tratamentul anevrismelor, îndepărtarea cheagurilor de sânge și revascularizarea membrelor.
 • Chirurgia neurologică: implică intervenții chirurgicale asupra sistemului nervos central și periferic, inclusiv îndepărtarea tumorilor cerebrale, tratarea herniilor de disc și rezolvarea complicațiilor neurologice.

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră medicale, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute. În clinicile Anastasios tratăm fiecare pacient cu profesionalism, discreție și compasiune.

Pentru programări telefonice, apelați:

0771 547 058

Completează formularul de programare:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.