Chirurgie vasculară Bacău

Centrul Medical Anastasios Bacău

În cadrul specializării de Chirurgie vasculară din Bacău, ne ghidăm pacienții în rezolvarea problemelor medicale prin intervenții sau consultații de chirurgie vasculară, diagnosticând precis, stabilind un tratament clarși asigurându-ne că în final ei se vor simți bine din nou.

Ne specializăm în:
 1. Diagnostic și tratamente vene varicoase (varice)
 2. Diagnostic și tratamente ischemia acută a membrelor
 3. Diagnostic și tratamente insuficientă venoasă cronică
 4. Diagnostic și tratamente boala țesutului conjunctiv (colagenoză)
 5. Diagnostic și tratamente tromboză venoasă profundă
 6. Diagnostic și tratamente edem limfatic
 7. Diagnostic și tratamente boala arterială periferică

Echipa medicală de Chirurgie Vasculară

doctor-vitalii-mironescu-chirurgie-generala

Dr. Vitalii Mironescu

Medic Specialist Chirurgie Generală

doctor-template-anastasios-1

Dr. Busuioc Oana-Cătălina

Medic Specialist Chirurgie Vasculaă

Cea mai frecventă cauză pentru care pacienții vin la un control la medicul specialist de chirurgie vasculară sunt venele varicoase (varice).

Varicele sunt foarte răspândite, mai ales la populația de peste 30 de ani, și reprezintă o afecțiune care, lăsată netratată, poate avea urmări dintre cele mai grave:

 • Sângerare
 • Tromboflebită (formarea de cheaguri de sânge în vene)
 • Eczeme varicoase
 • Insuficiență cronică venoasă
 • Ulcere varicoase
 • Lipodermatoscleroză

Programați-vă pentru o consultație în clinica noastră și noi vă garantăm că veți fi tratat cu toată discreția și atenția!

Cu toții merităm să ne simțim bine și să ne bucurăm de viață fără dureri și disconfort!

Pentru programări, apelați:

0771 547 058

sau

0364 969 (tarif normal)

sau apăsați butonul de mai jos:

Ce spun pacienții despre clinica Anastasios din Bacău?

Pacienții noștri revin frecvent la noi, iar recenziile pe care ni le oferă cu multă amabilitate ne arată că sunt mulțumiți de clinca noastră.

Prețuri:

Nume ServiciuPreț (Lei)
Consultație200
Ecografie Doppler ambele membre300
Control100

Scurta prezentare video a clinicii noastre:

YouTube player

Întrebări frecvente
Ce este chirurgia vasculară?


Chirurgia vasculară se profilează ca o artă medicală dedicată descoperirii și remedierii afecțiunilor complexe ale sistemului vascular, englobând arterele, venele și limfaticele. Acest domeniu de expertiză se orientează către gestionarea problemelor ce influențează circulația fluidelor sanguine și limfatice în întregul organism.

Chirurgii vasculari reprezintă practicieni specializați în intervenții chirurgicale de precizie și proceduri minim invazive destinate să abordeze diverse patologii vasculare, printre care se numără:

 • Repararea sau înlăturarea segmentelor dilatate ale arterelor în cazul anevrismelor.
 • Tratamentul îngustării arterelor periferice, ce afectează fluxul sanguin către extremități în boala arterială periferică.
 • Abordarea cheagurilor de sânge în venele profunde ale corpului, cunoscută sub numele de tromboză venoasă profundă (TVP).
 • Terapia varicelor prin injectarea unei substanțe pentru a le închide, denumită scleroterapie.
 • Îndepărtarea plăcilor aterosclerotice din interiorul arterelor în cazul endarterectomiei.
 • Restaurarea fluxului sanguin către zonele afectate de ocluzii sau îngustări arteriale, cunoscută sub numele de revascularizare.
 • Deschiderea arterelor înguste prin utilizarea unui balon și plasarea unui stent pentru menținerea deschiderii în angioplastie și stentare.
 • Crearea unui traseu alternativ pentru fluxul sanguin atunci când o arteră este blocată, în procedura de by-pass vascular.
 • Abordarea atât cosmetică, cât și medicală a venelor dilatate și evidente în tratamentul venelor varicoase.

Acestea sunt doar câteva dintre intervențiile și afecțiunile abordate în cadrul chirurgiei vasculare. Această ramură medicală deosebită joacă un rol crucial în menținerea sănătății sistemului vascular al corpului și în prevenirea complicațiilor grave, precum accidentele vasculare cerebrale sau infarctul miocardic.

Ce este operația de chirurgie vasculară?

Operația de chirurgie vasculară este o procedură medicală care implică intervenții chirurgicale pentru tratarea afecțiunilor sistemului vascular, care include arterele, venele și limfaticele. Această ramură a chirurgiei se concentrează pe corectarea problemelor legate de circulația sângelui și a fluidelor limfatice în organism.

Operațiile de chirurgie vasculară pot include o gamă largă de proceduri, de la intervenții minim invazive până la operații complexe deschise.

Cei mai buni medici chirurgie vasculară din Bacău?

Selectarea celor mai buni medici în chirurgie vasculară este un proces complex, influențat de numeroși factori, cum ar fi experiența, calificările și specializările acestora. Pentru a identifica profesioniștii de încredere în acest domeniu, poți urma cu atenție următorii pași:

 1. Caută Recomandări Personale: Întreabă prieteni, familie sau alți specialiști din domeniul medical pentru recomandări personale. O părere sinceră poate fi esențială.
 2. Consultă Opinii Online: Explorează recenzii și evaluări ale medicilor chirurgi vasculari în zona ta pe platforme medicale și site-uri relevante. Opiniile altor pacienți pot oferi o perspectivă reală asupra performanțelor medicilor.
 3. Verifică Experiența și Calificările: Investighează cu atenție experiența și calificările medicilor pe care îi iei în considerare. Află detalii despre procedurile similare pe care le-au efectuat și asigură-te că sunt certificați în chirurgie vasculară.
 4. Cere a Doua Părere: Nu ezita să consulți mai mulți medici pentru a obține opinii multiple înainte de a lua o decizie. O perspectivă mai largă poate contribui la luarea unei decizii informate.
 5. Programează Consultații Preliminare: Programează întâlniri inițiale cu medicii selectați pentru a discuta detaliile cazului tău și pentru a forma o părere personală despre abordarea fiecăruia.
 6. Întreabă Despre Volumul de Cazuri: Află câte proceduri a efectuat medicul în domeniul chirurgiei vasculare și dacă a avut succes în tratarea afecțiunilor similare. O experiență bogată poate contribui la rezultate mai bune.
 7. Întreabă despre Tehnici și Echipamente: Investighează tehnici chirurgicale și echipamentele moderne pe care le utilizează pentru proceduri. A fi informat cu privire la abordările lor poate contribui la încrederea ta în alegerea lor.
 8. Verifică Recomandări Profesionale: Caută medici chirurgi vasculari care sunt membri ai asociațiilor medicale relevante sau care au participat la cursuri de specializare și conferințe în domeniul chirurgiei vasculare.
 9. Simțul Conexiunii Personale: Alege un medic cu care simți că ai o conexiune personală și cu care te simți confortabil să discuți despre preocupările și întrebările tale. Comunicarea eficientă poate juca un rol crucial în parcursul medical.
 10. Asigură-te de Acoperirea Asigurării de Sănătate: Verifică dacă medicul ales acceptă asigurarea ta de sănătate sau dacă oferă opțiuni de plată convenabile.

În concluzie, alegerea celui mai bun medic chirurg vascular depinde în mare măsură de necesitățile și preferințele tale individuale. Efectuarea unei cercetări atente poate asigura o experiență medicală de înaltă calitate și rezultate dorite în tratarea afecțiunilor vasculare.

Cel mai bun medic chirurgie vasculară din Bacău?

Identificarea celui mai competent medic în chirurgie vasculară într-un anumit oraș poate implica subiectivitate și variază în funcție de preferințele individuale și nevoile personale. Pentru a găsi specialistul potrivit în chirurgia vasculară în orașul tău, urmează acești pași:

 • Caută Recomandări Personale: Adresează întrebări cunoștințelor, prietenilor sau colegilor despre experiențele lor pozitive cu medici chirurgi vasculari în orașul tău.
 • Consultă Evaluările Online: Explorează recenzii și păreri ale pacienților cu privire la medicii chirurgi vasculari din orașul tău pe platforme medicale și site-uri relevante.
 • Investighează Calificările și Experiența: Obține informații detaliate despre calificările, specializările și experiența medicilor pe care îi iei în considerare.
 • Verifică Recomandările Profesionale: Identifică medici chirurgi vasculari care sunt membri ai asociațiilor medicale relevante și care au participat la conferințe și cursuri de specializare.
 • Programează Consultații Preliminare: Stabilește întâlniri inițiale cu medicii selectați pentru a discuta despre starea ta de sănătate și pentru a aduna informații suplimentare.
 • Întreabă Despre Experiența cu Cazuri Similare: Află câte intervenții similare a efectuat medicul și care au fost rezultatele acestora.
 • Încrederea și Comunicarea: Optează pentru un medic cu care simți că poți comunica eficient și în care ai încredere că va gestiona cazul tău cu profesionalism.
 • Compatibilitatea cu Asigurarea: Verifică dacă medicul ales acceptă asigurarea ta de sănătate sau dacă oferă opțiuni de plată convenabile.
 • A Doua Părere: În caz de incertitudine, nu ezita să consulți mai mulți medici pentru a obține multiple perspective.

În cele din urmă, definirea celui “mai bun” medic chirurg vascular poate varia în funcție de necesitățile medicale și preferințele individuale. Realizează o cercetare atentă și ia o decizie informată pentru a asigura o experiență medicală de calitate și un tratament adecvat.

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră medicale, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute. În clinicile Anastasios tratăm fiecare pacient cu profesionalism, discreție și compasiune.

Pentru programări telefonice, apelați:

0771 547 058

Completează formularul de programare: