Gastroenterologie Cluj-Napoca

Centrul Medical Anastasios

În cadrul specializării de Gastroenterologie din Cluj-Napoca, oferim gama completă de consultații și investigații. Ne ajutăm pacienții să-și rezolve afecțiunile gastroenterologice diagnosticând ferm problema medicală, stabilind un plan de tratament clar si eficient, asigurându-ne că în final ei se vor simți bine din nou.

Servicii Gastroenterologie Cluj Napoca

Dacă prezentați durere abdominală, balonare, probleme la înghițire, mișcări anormale intenstinale, sau arsuri gastrice persistente, aveți nevoie imediată de o consultație la un medic gastroenterolog.

Servicii gastroenterologie:

 1. Diagnostic și tratament cancer de stomac
 2. Diagnostic și tratament cancer de colon
 3. Diagnostic și tratament ulcer gastric
 4. Diagnostic și tratament gastrită
 5. Diagnostic și tratament Helicobacter Pylori
 6. Diagnostic și tratament sindromul de intestin/colon iritabil
 7. Diagnostic și tratament boala Crohn
 8. Diagnostic și tratament colita ulcerativă
 9. Prelevarea de biopsii endoscopice
 10. Extracție de corpi străini din tubul digestiv
 11. Test rapid Helicobacter Pylori
 12. Excizia polipilor colonici prin polipectomie
 13. Gastroscopie
 14. Colonoscopie
 15. Rectosigmoidoscopie flexibilă

Echipa medicală gastroenterologie

Echipa noastră medicală este specializată în prevenirea, diagnosticarea și tratarea tulburărilor tractului digestiv.

Dotările tehnologice de ultimă generație și personalul medical de top vă vor asigura planuri de tratament cu maxim de confort și eficiență.

Medici gastroenterologie

Dr. Rodica Goța

Medic Specialist Gastroenterologie

 • Competență în ecografie abdominală

Dr. Tudor Mocan

Medic Specialist Gastroenterologie

 • Competență în ecografie abdominală
dr. alina suciu medic gastroenterologie

Dr. Alina Suciu

Medic Specialist Gastroenterologie și Medicină Internă

 • Doctor în medicină
 • Atestat în ultrasonografie generală
 • Certificat în electrocardiografie clinică

Proceduri medicale gastroenterologie:

Pentru acuratețea diagnosticului afecțiunilor tubului digestiv și ale glandelor anexe (ficat și pancreas) specialiștii noștri gastroenterologi vor completa consultația cu explorări funcționale digestive endoscopice și imagistice.

Colonoscopia (endoscopia digestivă inferioară) este un examen utilizat pentru a detecta modificări sau anomalii la nivelul intestinului gros (colon) și la nivelul rectului. În timpul unei colonoscopii, un tub lung și flexibil (colonoscop) este introdus în rect. O cameră video mică la vârful tubului permite medicului să vadă interiorul întregului colon.

Gastroscopia (endoscopia digestivă superioară) este o procedură în care un tub subțire, flexibil, numit endoscop, este utilizat pentru a privi în interiorul esofagului, stomacului și primei părți a intestinului subțire (duoden). Dotările tehnologice de ultimă generație și personalul medical cu experiență vă vor asigura planuri de tratament cu maxim de confort și eficiență.

Ecografia abdominală folosește unde sonore pentru a produce imagini ale structurilor din abdomenul superior. Este folosită pentru a ajuta la diagnosticarea durerii sau distensiei (mărirea) și pentru a evalua rinichii, ficatul, vezica biliară, căile biliare, pancreasul, splina și aorta abdominală. Ecografia este sigură și neinvazivă.

Pentru programări, apelați:

0771 547 033

sau

0364 969 (tarif normal)

sau apăsați butonul de mai jos:

Ce spun pacienții despre clinica Anastasios din Cluj?

Pacienții noștri revin frecvent la noi, iar recenziile pe care ni le oferă cu multă amabilitate ne arată cât de mulțumiți sunt de clinica noastră.

Lista de prețuri:

Nume ServiciuPret (Lei)
Consultație250
Ecografie abdominală300
PACHET consultație + ecografie abdominală (18% reducere)450
Control150
Rectosigmoidoscopie flexibilă600
Endoscopie Digestivă Inferioară (Colonoscopie)700
Endoscopie Digestivă Superioară (Gastroscopie)700
Polipectomie – polip <1 cm350
Polipectomie – polip 1-2 cm550
Polipectomie – polip >2 cm850
Biopsie  – 1 fragment 190
Paracenteză diagnostică850
Paracenteză evacuatorie simplă850
Paracenteză evacuatorie cu albumină2250
Torococenteză1000
Clisma150
Hemostază Endoscopică350
Adeverință100
Scurta prezentare video a clinicii noastre:
YouTube player
Întrebări frecvente
Ce este gastroenterologia?

Gastroenterologia este o ramură a medicinei care se ocupă cu diagnosticarea, tratarea și prevenirea afecțiunilor sistemului digestiv. Acest sistem include organele implicate în procesul de digestie și absorbție a alimentelor, precum și eliminarea deșeurilor din corp. Organele principale incluse în sistemul digestiv sunt stomacul, intestinul subțire și gros, ficatul, vezica biliară, pancreasul și esofagul.

Cu ce se ocupă gastroenterologia?

Gastroenterologia este o ramură a medicinei care se ocupă cu diagnosticarea, tratarea și gestionarea afecțiunilor sistemului digestiv și ale organelor asociate. Aceasta include o gamă largă de afecțiuni și probleme legate de stomac, intestinul subțire și gros, esofag, ficat, vezică biliară, pancreas și alte structuri implicate în procesul de digestie și metabolism

Ce înseamnă un consult gastroenterologic?

Un consult gastroenterologic este o întâlnire medicală între un pacient și un medic specialist în gastroenterologie. Acest tip de consult are scopul de a evalua și discuta aspectele legate de sănătatea sistemului digestiv al pacientului. În timpul unui consult gastroenterologic, medicul efectuează o evaluare detaliată a istoricului medical al pacientului, simptomelor, antecedentelor familiale și a altor informații relevante.

Care este cel mai bun medic gastroenterolog din Cluj?

Alegerea unui medic gastroenterolog poate depinde de preferințele personale, recomandările de la prieteni sau familie, recenzii online și opinia medicului de familie sau a altor specialiști

Ce proceduri implică examenul gastroenterologic?

Examenul gastroenterologic poate implica o varietate de proceduri și teste, în funcție de simptomele și nevoile pacientului. Aceste proceduri au ca scop evaluarea sănătății sistemului digestiv și depistarea eventualelor afecțiuni.

Acestea sunt procedurile comune care pot fi efectuate în cadrul unui examen gastroenterologic: endoscopie superioară (gastroscopie) pentru examinarea stomacului și esofagului, colonoscopie pentru examinarea colonului, endoscopie retrogradă a vezicii biliare (ERCP) pentru canalele biliare și pancreas, capsulă endoscopică pentru evaluarea intestinului subțire, teste de laborator pentru funcția hepatică și inflamații, ecografie abdominală pentru organele abdominale, manometrie esofagiană pentru problemele de înghițire și testele de intoleranță alimentară. Aceste proceduri sunt adaptate nevoilor și simptomelor fiecărui pacient.

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră medicale, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute.

Pentru programări telefonice, apelați:

0771 547 033

Completează formularul de programare:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.