Neurochirurgie Cluj-Napoca

Centrul Medical Anastasios

În cadrul specializării de Neurochirurgie din Cluj-Napoca, ne ghidăm pacienții în rezolvarea problemelor medicale prin intervenții sau consultații neurochirurgicale, diagnosticând precis, stabilind un tratament adecvat, asigurându-ne că în final ei se vor simți bine din nou.

consultatii interventii neurochirurgie cluj napoca

Probleme spinale

Problemele spinale, sau ale coloanei vertebrale, de regulă încep cu durere și afectează sau limitează activitatea și confortul de zi cu zi. 
Există o multitudine de probleme ale coloanei vertebrale care se pot manifesta în același fel dar care nu au și același tip de tratament. Primordial pentru noi, ca medici neurochirurgi, este identificarea sursei problemelor și îndrumarea pacientului spre tratamentul adecvat.

Dintre patologii, unele sunt generate de stilul de viață (ex. statul în exces pe scaun, lipsa mișcării regulate) sau modificări ale țesuturilor organismului care determină o îmbătrânire prematură a structurilor coloanei vertebrale care poate degenera în probleme serioase.

Probleme cerebrale

Progresul tehnologic (IRM, CT) și disponibilitatea acestor investigații a făcut ca tumorile cerebrale să fie mult mai vizibile decât în trecut, fapt ce a dus către un număr crescut de pacienți, identificați cu afecțiuni cerebrale în stadii de debut.

Intervențiile chirurgicale minim-invazive și aparatura de ultimă performanță duc către gesturi mai eficiente pentru pacient, generând rezultat maxim cu riscuri minime.

În ziua de azi, multe probleme nu mai sunt o sentință pentru pacient, acum reușind să ne adresăm acestor probleme mai rapid, suntem mai eficienți în controlul afecțiunii pacientului astfel încât să obținem un rezultat optim.

Medici Neurochirurgie

Medicii neurochirurgi din echipa Anastasios au împreună o experiență de peste 30 de ani și mii de intervenții efectuate cu succes. Unul dintre cei mai renumiți medici neurochirurgi din Cluj-Napoca, Doctor Aurel Oșlobanu, te așteaptă la Centrul Medical Anastasios pentru consultații complete sau controale post-operatorii.

Dr. Aurel Oșlobanu

Medic Primar Neurochirurgie

  • Asistent Universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca

Dr. Attila Kiss

Medic Primar Neurochirurgie

Dr. Iustinian Ioachim Simion

Medic Specialist Neurochirurgie

Programați-vă pentru o consultație inițială în clinica noastră și noi vă garantăm că veți beneficia de toată atenția echipei noastre medicale.

Pentru programări, apelați:

0771 547 033

sau

0364 969 (tarif normal)

sau apăsați butonul de mai jos:

Ce spun pacienții despre clinica Anastasios din Cluj?

Pacienții noștri revin frecvent la noi, iar recenziile pe care ni le oferă cu multă amabilitate ne arată cât de mulțumiți sunt de clinica noastră.

Prețuri

Nume ServiciuPreț (Lei)
Consultație350
Control150
Referat200

Scurta prezentare video a clinicii noastre:

YouTube player
Întrebări frecvente
Când trebuie să merg la neurochirurgie?

Trebuie să consulți un neurochirurg în situații care implică afecțiuni grave ale sistemului nervos central și periferic. Exemple includ tumori cerebrale, leziuni traumatice ale creierului sau coloanei vertebrale, hernii de disc, malformații arteriovenoase, anevrisme cerebrale, epilepsie refractară și complicații ale bolilor degenerative ale sistemului nervos. De asemenea, dacă experimentezi simptome precum dureri de cap severe și persistente, slăbiciune sau amorțeală în membre, dificultăți de echilibru sau modificări ale funcțiilor cognitive, ar trebui să cauți consultul unui neurochirurg.

Care este cel mai bun neurochirurg în Cluj?

Pentru a găsi cel mai bun neurochirurg într-o anumită locație, te poți folosi de recomandările din cercul de cunoștințe, căutările online, verificarea calificărilor, programarea de consultații și compatibilitatea personală, aceștia sunt pași importanți. Alegerea unui neurochirurg cu experiență și calificări relevante este esențială pentru asigurarea unui tratament adecvat și îngrijire corespunzătoare.

Cu ce se ocupă neurochirurgia?

Neurochirurgia este specialitatea medicală care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea afecțiunilor sistemului nervos central și periferic prin intervenții chirurgicale. Neurochirurgii se ocupă de o gamă largă de patologii, cum ar fi tumori cerebrale, malformații congenitale, traumatisme craniocerebrale, anevrisme cerebrale, hernii de disc, stenoze spinale, tumori spinale, epilepsie refractară și complicații ale bolilor degenerative ale coloanei vertebrale. Aceștia utilizează tehnici chirurgicale avansate pentru a trata aceste afecțiuni, cum ar fi intervențiile minim invazive, chirurgia cu laser, stimularea cerebrală profundă și microchirurgia, având ca scop restabilirea funcției neurologice și ameliorarea calității vieții pacienților

Ce este un neurochirurg?

Un neurochirurg este un medic specializat în tratarea afecțiunilor sistemului nervos central și periferic prin intermediul intervențiilor chirurgicale. Acești profesioniști se ocupă de tumori cerebrale, traumatisme craniocerebrale, hernii de disc, malformații arteriovenoase, anevrisme cerebrale și alte afecțiuni neurologice. Prin utilizarea tehnicilor chirurgicale avansate, neurochirurgii își propun să restaureze funcția neurologică și să amelioreze calitatea vieții pacienților lor.

Neurolog sau neurochirurg?

Diferența principală între un neurolog și un neurochirurg constă în domeniul de specializare și modalitatea de tratament. Neurologii sunt medici specializați în diagnosticarea și tratarea afecțiunilor sistemului nervos central și periferic prin metode non-chirurgicale, cum ar fi administrarea de medicamente, terapia fizică și alte terapii non-invazive. Pe de altă parte, neurochirurgii sunt specializați în intervențiile chirurgicale asupra sistemului nervos, utilizând tehnici chirurgicale pentru a trata afecțiuni precum tumori cerebrale, malformații arteriovenoase sau traumatisme craniocerebrale. Astfel, neurologii se concentrează mai mult pe diagnostic și managementul non-chirurgical, în timp ce neurochirurgii efectuează intervenții chirurgicale pentru tratarea afecțiunilor neurologice.

Consult neurochirurgie – preț

Costul unei consultații la un neurochirurg poate varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi reputația medicului, locația clinicii, complexitatea cazului și nivelul de experiență al specialistului. În general, prețurile pentru consultațiile de neurochirurgie sunt afișate pe site-ul nostru.

Recomandare neurochirurg

Găsirea unui neurochirurg de încredere necesită cercetare. Verifică experiența și calificările, citește recenzii pacienți, solicită recomandări medicale, analizează afilierile spitalicești și programează consultări. Alegerea informată garantează că vei primi tratamentul potrivit nevoilor tale

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră medicale, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute.

Pentru programări telefonice, apelați:

0771 547 033

Completează formularul de programare:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.