Asist. Univ. Dr. Aurel Oșlobanu

Medic Primar Neurochirurgie

Centrul Medical Anastasios Cluj-Napoca

doctor-aurel-oslobanu-neurochirurgie

Mă numesc Asist. Univ. Dr. Aurel Oșlobanuși sunt medic primar neurochirurg, doctor in științe, domeniul Medicină.

În anul 1990 am fost admis la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, facultatea de Medicină Generală pe care am absolvit-o în anul 1996. Pasiunea fiind ramurile chirurgicale, din anul 1997 în urma examenului de admitere în rezidențiat am devenit rezident de neurochirurgie pentru o perioada de 7 ani. A fost o perioadă lungă de pregătire în specialitatea de neurochirurgie, perioadă în care am participat la o serie de conferințe naționale și internaționale care m-au determinat ca la finalul rezidențiatului să aleg cariera de cadru universitar la această universitate.

În anul 2004 am devenit medic specialist neurochirurg, iar din anul 2010 am devenit medic primar neurochirurg cu media generală 10. În anul 2015 am susținut teza de doctorat pentru obținerea titlului de Doctor în Științe Medicale, domeniul Medicină, care s-a axat pe factori de diagnostic și prognostic în tumorile gliale maligne cerebrale.

Am urmat cursul de pregătire în endoscopia intraventriculară.

Am fost pasionat de chirurgia minim invazivă și din acest motiv toată activitatea mea practică neurochirurgicală din momentul în care am devenit specialist neurochirurg a fost dedicată abordurilor minim invazive din patologia neurochirurgicală tumorală, cerebro-vasculară, malformativă congenitală, tumorală a măduvei spinării sau degenerativă a coloanei vertebrale.

Pentru programări telefonice, apelați:

0771 547 033

Completează formularul de programare: