Chirurgie generală Cluj-Napoca

Centrul Medical Anastasios Cluj-Napoca

În cadrul specializării de Chirurgie generală din Cluj-Napoca, ne ajutăm pacienții să-și rezolve problema medicală, diagnosticând și oferind tratamente clare, eficiente, fără durere și minim-invazive, asigurându-ne că în final ei vor fi bine din nou.

chirurgie generala cluj

Micile intervenții chirurgicale pot fi efectuate acum și în ambulatoriu, fără spitalizarea pacientului. Aparatura medicală ultraperformantă, experiența și pregătirea chirurgilor din clinica noastră vă vor garanta rezultatul final dorit.

Suntem specializați în:

 1. Diagnostic, tratament și excizie avulsie unghie încarnată
 2. Diagnostic, tratament și excizie boală pilonidala
 3. Diagnostic, tratament și excizie chist sebaceu
 4. Diagnostic, tratament și excizie hidrosadenită
 5. Diagnostic, tratament și excizie lipoame
 6. Diagnostic, tratament și excizie formațiuni cutanate
 7. Diagnostic, tratament și excizie papiloame
 8. Diagnostic, tratament și excizie furunculi

Centrul Medical Anastasios din Cluj-Napoca dispune de unii dintre cei mai experimentați medici chirurgi din România, cu peste 50 ani de experiență cumulată. Diagnosticul și tratamentul vor fi efectuate cu ajutorul celor mai moderne proceduri, non-invazive și fără durere pentru pacienți.

Echipa medicală de Chirurgie Generală

doctor-florin-graur-chirurgie-generala

Dr. Florin Graur

Medic Primar Chirurgie Generală

 • Conferențiar Universitar UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca
 • Doctor în medicină
 • Competență în chirurgie laparoscopică
 • Competență în chirurgie oncologică
 • Supraspecializare în chirurgie hepatică și transplant hepatic
 • Competență în Ecografie generală
doctor-melania-ioana-craciun-chirurgie-generala

Dr. Melania-Ioana Crăciun

Medic Primar Chirurgie Generală

 • Atestat in Ultrasonografie Generală
 • Doctor în medicină
 • Excelente abilități în dermato-estetică și dermato-cosmetică
doctor-gabriel-petre-chirurgie-generala
Dr. Gabriel Emil Petre

Medic Primar Chirurgie Generală

 • Competență în ultrasonografie generală
 • Competență în chirurgie laparoscopică
 • Competență în ultrasonografie intervențională

Dr. Vitalii Mironescu

Medic Specialist Chirurgie Generală

 • Atestat în Ultrasonografie Generală
 • Atestat în Ecografie Vasculară
doctor-nicoleta-rebrisorean-chirurgie-generala

Dr. Nicoleta Rebrișorean

Medic Primar Chirurgie Generală

 • Atestat în Ultrasonografie Generală
Dr.-Danila-Dana-Ioana

Dr. Dănilă Dana Ioana

Medic Specialist Chirurgie Generală

Dr. Rüsz Fogarasi Tamás

Medic Specialist Chirurgie Generală

 • Chirurgie Laparoscopică Avansată
 • Specializat în Proctologie

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră medicale, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute.

Programați-vă pentru o consultație în clinica noastră și noi vă garantăm că veți fi tratat cu toată discreția și atenția pe care o meritați de către echipa noastră medicală.

Pentru programări, apelați:

0771 547 033

sau

0364 969 (tarif normal)

sau apăsați butonul de mai jos:

Ce spun pacienții despre clinica Anastasios din Cluj?

Pacienții noștri revin frecvent la noi, iar recenziile pe care ni le oferă cu multă amabilitate ne arată cât de mulțumiți sunt de clinica noastră.

Prețuri:

Nume ServiciuPret (Lei)
Consultație chirurgie generală250
Control chirurgie generală150

Scurta prezentare video a clinicii noastre:

YouTube player

Întrebări frecvente

Ce înseamnă chirurgie generală?

Chirurgia generală este o ramură a medicinei care se ocupă de diagnosticarea, tratamentul și managementul afecțiunilor chirurgicale ale diferitelor regiuni ale corpului uman. Chirurgii generali sunt specialiști în intervenții chirurgicale care implică organele abdominale, inclusiv stomacul, intestinul subțire și gros, ficatul, vezica biliară și apendicele. De asemenea, aceștia tratează afecțiuni ale glandelor endocrine, hernii, afecțiuni ale pielii și ale țesuturilor moi. Chirurgia generală se concentrează pe abordarea holistică a pacientului, asigurându-se că aceștia primesc tratamentul adecvat în cadrul intervențiilor chirurgicale, precum și în perioada de recuperare postoperatorie.

Consultație chirurgie generală – preț?

Dacă ești în căutarea informațiilor despre costurile unei consultații în chirurgia generală, este important să înțelegi că prețurile pot varia în funcție de diverse factori. De obicei, costul unei consultații în chirurgia generală depinde de complexitatea cazului, experiența specialistului și locația. Pentru a obține detalii specifice legate de prețuri și a găsi o soluție potrivită pentru tine, este recomandat să contactezi o clinică medicală sau un specialist în chirurgie generală din zona ta.

Ce înseamnă consult chirurgical?

Consultul chirurgical este o evaluare medicală realizată de un chirurg pentru a determina necesitatea unui tratament chirurgical. În cadrul consultului chirurgical, chirurgul examinează pacientul, discută simptomele și istoricul medical, și poate solicita teste suplimentare, precum analize de sânge, imagistică medicală sau biopsii, pentru a confirma diagnosticul și a evalua stadiul afecțiunii. Pe baza rezultatelor evaluării, chirurgul poate recomanda sau contraindica intervenția chirurgicală. Consultul chirurgical oferă oportunitatea pacientului de a primi informații detaliate despre opțiunile de tratament chirurgical, riscuri, beneficii și așteptările în legătură cu intervenția propusă.

Cu ce se ocupă un chirurg?

Un chirurg este un medic specializat în intervenții chirurgicale pentru tratarea afecțiunilor și traumelor anatomice ale corpului uman. Aceștia pot fi specializați într-o gamă largă de domenii, inclusiv chirurgia generală, chirurgia cardiacă, chirurgia ortopedică, chirurgia plastică, chirurgia vasculară, chirurgia pediatrică și altele. Chirurgii efectuează proceduri chirurgicale pentru a trata afecțiuni precum tumori, boli cardiovasculare, fracturi osoase, malformații congenitale, leziuni traumatice și multe altele. De asemenea, chirurgii pot realiza intervenții elective, cum ar fi îndepărtarea apendicelui, colecistectomii și proceduri de înlocuire a articulațiilor. În plus, chirurgii pot fi implicați și în diagnosticul, planificarea și gestionarea postoperatorie a pacienților lor.

Prețuri intervenții chirurgicale Cluj

Când vine vorba de prețurile pentru intervenții chirurgicale în Cluj, acestea pot varia în funcție de tipul de intervenție, complexitatea cazului și clinica aleasă. De regulă, intervențiile chirurgicale necesită o evaluare detaliată a pacientului pentru a determina costurile exacte. Este recomandat să contactezi mai multe clinici sau centre medicale din Cluj pentru a obține estimări personalizate și pentru a compara opțiunile disponibile. Acest lucru te va ajuta să iei o decizie informată în legătură cu intervenția chirurgicală pe care o cauți.

Caut un doctor bun chirurgie generală în Cluj

Când cauți un doctor bun în domeniul chirurgiei generale în orașul tău, este important să ții cont de câteva aspecte. Caută recomandări de la prieteni, familie sau colegi care au avut experiențe pozitive cu medicii în acest domeniu. De asemenea, poți căuta recenzii și evaluări online ale doctorilor din zona ta. Verifică calificările medicului, experiența sa în chirurgia generală și eventualele specializări. O altă opțiune ar fi să consulți site-uri sau platforme medicale care oferă informații despre medici, experiența lor și recenzii din partea pacienților.

Tipuri de chirurgie

Există o varietate de tipuri de chirurgie, iar câteva dintre ele includ:

 • Chirurgia generală: implică intervenții chirurgicale asupra organelor abdominale, cum ar fi stomacul, intestinul subțire și gros, ficatul, pancreasul și apendicele.
 • Chirurgia cardiacă: se concentrează pe intervențiile chirurgicale ale inimii și vaselor de sânge, inclusiv bypass-ul coronarian, implantarea de stenturi și repararea sau înlocuirea valvelor cardiace.
 • Chirurgia ortopedică: se ocupă de tratarea afecțiunilor sistemului musculo-scheletic, cum ar fi fracturile osoase, deformările scheletice, înlocuirea articulațiilor și tratarea afecțiunilor spinale.
 • Chirurgia plastică: implică intervenții chirurgicale pentru remodelarea sau reconstrucția țesuturilor, inclusiv chirurgia estetică, reconstrucția sânului și reparația defectelor congenitale.
 • Chirurgia vasculară: se concentrează pe intervențiile chirurgicale ale vaselor de sânge, cum ar fi tratamentul anevrismelor, îndepărtarea cheagurilor de sânge și revascularizarea membrelor.
 • Chirurgia neurologică: implică intervenții chirurgicale asupra sistemului nervos central și periferic, inclusiv îndepărtarea tumorilor cerebrale, tratarea herniilor de disc și rezolvarea complicațiilor neurologice.

Acestea sunt doar câteva exemple din multitudinea de specialități chirurgicale disponibile, fiecare fiind dedicată tratării anumitor afecțiuni și regiuni anatomice specifice.

Chirurgie estetică Cluj –  prețuri

Este important să știi că costurile pentru procedurile de chirurgie estetică pot varia în funcție de tipul intervenției, complexitatea cazului, experiența chirurgului și locația clinicii. Pentru a obține detalii precise despre prețurile pentru procedurile de chirurgie estetică în orașul tău, recomand să contactezi direct mai multe clinici sau medici specializați în chirurgie estetică din zonă. Astfel, vei putea obține estimări personalizate și informații actualizate despre costuri și servicii.

În clinicile Anastasios tratăm fiecare pacient cu profesionalism, discreție și compasiune.

Pentru programări telefonice, apelați:

0771 547 033

Completează formularul de programare:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.