Anestezie și Terapie Intensivă Cluj-Napoca

Centrul Medical Anastasios Cluj-Napoca

Asigurăm îngrijire de specialitate perioperatorie, intraoperatorși postoperator pacienților supuși intervențiilor medicale.

Consultațiile interdisciplinare ante-operatorii și post-operatorii sunt asigurate în clinica noastră de o echipă de îngrijire complexă și colaborează cu medicii dumneavoastră, asigurând un grad ridicat de profesionalism și competență, pentru un parcurs sigur al pacienților către vindecare.

Implicarea echipei ATI în intervențiile tuturor specialităților clinicii, dedicația și competența sunt importante pentru evoluția sănătății dumneavoastră.

Echipa medicală de anestezie și terapie intensivă

Dr. Georgeta Diaconescu

Medic Specialist Anestezie și Terapie Intensivă

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră medicale, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute.
Programați-vă pentru o consultație în clinica noastră și noi vă garantăm că veți fi tratat cu toată discreția și atenția pe care o meritați de către echipa noastră medicală.

Pentru programări, apelați:

0771 547 033

sau

0364 969 (tarif normal)

sau apăsați butonul de mai jos:

Ce spun pacienții despre clinica Anastasios din Cluj?

Pacienții noștri revin frecvent la noi, iar recenziile pe care ni le oferă cu multă amabilitate ne arată cât de mulțumiți sunt de clinica noastră.

Prețuri:

Nume ServiciuPreț (Lei)
Consultație200
Scurta prezentare video a clinicii noastre:
YouTube player

În clinicile Anastasios tratăm fiecare pacient cu profesionalism, discreție și compasiune.

Pentru programări telefonice, apelați:

0771 547 033

Completează formularul de programare: