Obstetrică-Ginecologie Cluj-Napoca

Centrul Medical Anastasios

În cadrul specializării de Obstetrică-Ginecologie din Cluj-Napoca, oferim servicii specializate în îngrijirea femeii înainte, în timpul și după nașterea copilului. Serviciile includ ecografie ginecologie în Cluj Napoca , servicii de prevenire, diagnosticare sau tratamente ambulatorii pentru tulburări ale sistemului reproducător feminin (vagin, uter și ovare) și sâni.

Ginecologie Cluj

Femeia este importantă

Noi ne ocupăm de sănătatea ei, îi acordăm atenție și timp pentru a discuta și înțelege problemele și îngrijorările sale.

Efectuăm servicii medicale începând cu examenele de screening și până la diagnosticarea și tratarea afecțiunilor ginecologice mai complexe.

Unul dintre obiectivele noastre este prevenția și educația. De aceea promovăm verificarea periodică a stării de sănătate printr-un examen ginecologic complet, acesta fiind foarte important, indiferent cât de sănătoasă vă simțiți.

Menționăm că în clinicile Anastasios nu se efectuează avorturi sau întreruperi de sarcină.

Suntem aici să te ajutăm

Echipa noastră medicală este pregătită să-ți acorde următoarele servicii:

 1. Consultație ginecologie
 2. Consultație obstetrică
 3. Ecografie vaginală
 4. Ecografie de sarcină
 5. Ecografie foliculometrie
 6. Excizii de condilioame
 7. Excizii de polipi
 8. Incizie abces bartholinian
 9. Examenul secreției vaginale
 10. Himenoplastie
 11. Labioplastie
 12. Consiliere fertilitate
 13. Consiliere sexologică
 14. Mici intervenții (himenotomie)
 15. Rejuvenare labii mari
 16. Tratament cu plasmă proprie îmbogăţită cu trombocite

Dotările tehnologice de ultimă generație și personalul medical cu experiență vă vor asigura planuri de tratament cu maxim de confort și eficiență.

Medici Obstetrică-Ginecologie

dr-teodora-radu

Dr. Teodora-Adina Radu

Medic Specialist Obstetrică-Ginecologie

 • Competență în ecografie obstetricală și ginecologică
 • Competență în colposcopie
 • Competență în chirurgie laparoscopică ginecologică
 • Competență în histeroscopie
Dr.-Sebastian-Surugiu-medic-primar-ginecologie

Dr. Sebastian Surugiu

Medic Primar Obstetrică-Ginecologie

 • Medic primar obstetrică-ginecologie
 • Doctor în medicină
 • Asistent universitar UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca
 • Atestat în ultrasonografie obstetricală și ginecologică
 • Atestat în colposcopie
 • Atestat în chirurgie laparoscopică ginecologică
 • Atestat în histeroscopie
 • Atestat în uroginecologie
dr-victor-radu

Dr. Victor Radu

Medic Specialist Obstetrică-Ginecologie

 • Competență în ecografie obstetricală și ginecologică
 • Competență în colposcopie
 • Competență în chirurgie laparoscopică ginecologică
 • Competență în histeroscopie
Alexandra-Poienar-medic-obstetrica-ginecologie

Dr. Alexandra Andreea Poienar

Medic Specialist Obstetrică-Ginecologie

 • Atestat în ultrasonografie obstetricală și ginecologică
 • Competență în Colposcopie
 • Competență în diagnosticul și managementul Endometriozei

Dr. Szapora Mirabela Cristina

Medic Specialist Obstetrică-Ginecologie

 • Atestat în ultrasonografie obstetricală și ginecologică

Programați-vă pentru o consultație inițială în clinica noastră și noi vă garantăm că veți beneficia de toată atenția echipei noastre medicale.

Pentru programări, apelați:

0771 547 033

sau

0364 969 (tarif normal)

sau apăsați butonul de mai jos:

Ce spun pacienții despre clinica Anastasios din Cluj?

Pacienții noștri revin frecvent la noi, iar recenziile pe care ni le oferă cu multă amabilitate ne arată cât de mulțumiți sunt de clinica noastră.

Prețuri:

Accesează linkul de mai jos pentru a vedea lista de prețuri pentru secția de Obstetrică-Ginecologie:

Scurta prezentare video a clinicii noastre:

YouTube player
Întrebări frecvente
Ce înseamnă obstetrică-ginecologie?

Obstetrica-ginecologia este o ramură a medicinei care se concentrează pe îngrijirea sănătății femeilor, atât în ​​timpul sarcinii și nașterii (obstetrică), cât și în ceea ce privește sănătatea organelor reproductive și a sistemului reproducător feminin în general (ginecologie). Această specialitate medicală combină două domenii strâns legate pentru a asigura îngrijirea comprehensivă a femeilor pe toată durata vieții lor reproductive.

Ce se întâmplă la ginecolog?

La vizita la ginecolog, medicul specializat în ginecologie, se desfășoară o serie de activități menite să monitorizeze și să îngrijească sănătatea organelor reproductive feminine. Iată ce se întâmplă de obicei în timpul unei consultații ginecologice: anamneză și discuție, examinarea fizică, testul Babeș-Papanicolau, examen de sân, consiliere și educație, prescripții și tratament, recomandări de urmărire.

 Este important să menții regulat vizitele la ginecolog pentru a monitoriza starea ta de sănătate și pentru a depista precoce eventuale afecțiuni. Dacă ai întrebări sau îngrijorări, medicul tău de ginecologie este acolo pentru a oferi suport și îndrumare.

Ce trebuie să faci când mergi la ginecolog?

Pentru a te pregăti pentru o vizită la ginecolog, programează o consultație, notează întrebări și simptome, adu documente medicale relevante, evită produsele de igienă vaginală înainte de vizită, poartă haine confortabile și deschise, discută sincer cu medicul, adresează întrebări în timpul vizitei, înțelege planul de urmărire și stabilește o programare pentru următoarea vizită. Asigură-te că obții răspunsurile și îndrumările necesare pentru sănătatea ta.

Ce trebuie să știi înainte să mergi la ginecolog

Înainte de a merge la ginecolog, asigură-te că știi următoarele lucruri: istoricul medical, medicamentele și suplimentele pe care le iei, istoricul familial de afecțiuni, simptomele și întrebările pe care le ai, istoricul sarcinilor sau avorturilor spontane, evitarea produselor de igienă vaginală înainte de vizită, îmbrăcarea în haine confortabile, istoricul contracepției și al ciclului menstrual, opțiuni de planificare familială, și că medicul poate cere consimțământ pentru anumite proceduri sau teste.

Pregătirea adecvată înainte de a merge la ginecolog îți va permite să beneficiezi la maxim de consultația ta și să discuți în mod eficient cu medicul despre nevoile și întrebările tale legate de sănătatea feminină.

Ce face un ginecolog?

Un ginecolog este un medic specializat în ginecologie, care se ocupă de îngrijirea sănătății organelor genitale feminine și a sănătății reproductive în general. Ginecologii efectuează examene de rutină, teste de screening, diagnostichează și tratează afecțiuni ginecologice, oferă consiliere privind planificarea familială, îngrijire prenatală și postnatală, evaluare a fertilității, gestionarea menopauzei, efectuează intervenții chirurgicale și oferă suport emoțional pentru paciente. Rolul lor este de a asigura îngrijire medicală comprehensivă și specializată pentru femei în toate etapele vieții lor reproductive.

Ce înseamnă ERAD în ginecologie?

ERAD (Electrorezecție cu ansa diatermică) este o procedură medicală utilizată în ginecologie pentru îndepărtarea țesutului anormal sau afectat din zona cervicală sau uterină. Aceasta este o tehnică chirurgicală care folosește curent electric pentru a tăia și coagula țesutul în același timp. Această tehnică este utilizată în diverse situații în ginecologie, inclusiv pentru îndepărtarea leziunilor precanceroase sau canceroase, a polipilor uterini sau pentru tratamentul anumitor tipuri de afecțiuni ginecologice.

Procedura ERAD poate fi efectuată sub anestezie locală sau generală, în funcție de natura și amploarea intervenției. Este important să discuți cu medicul tău despre procedura ERAD, să înțelegi de ce este recomandată și să afli despre potențialele riscuri și beneficii asociate cu aceasta înainte de a decide să o faci.

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră medicale, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute.

Pentru programări telefonice, apelați:

0771 547 033

Completează formularul de programare:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.