Dr. AlexandraAndreea Poienar

Medic Specialist Obstetrică-Ginecologie

Centrul Medical Anastasios Cluj-Napoca

Sunt absolventă UMF Iuliu Hațieganu, Cluj-Napoca, promoția 2013. Am urmat programul de pregătire în rezidențiat în cadrul clinicii Dominic Stanca și a Institutului de Oncologie Ion Chiricuta, Cluj-Napoca, precum și în cadrul maternității Sud Francilien din Paris, Franța.

În 2019 am descoperit pasiunea mea pt endometrioză, cu ocazia participării la un program de fellowsip în cadrul clinicii Tivoli-Ducos, din Bordeaux, Franța, unde am avut ocazia să mă formez alături de profesioniști de excepție în acest domeniu și să încep pregătirea, în cadrul Universității Bordeax, pentru managementul endometriozei, sub îndrumarea experților francezi în acest domeniu.

În 2020 am debutat studiul doctoral în domeniul endometriozei, în cadrul UMF Cluj-Napoca.

În 2020 am absolvit și promovat cursul de ecografie în obstetrică și ginecologie în cadrul Univeristatii Rene Descartes, Paris – maternitatea Port Royal.

În 2020 am promovat examenele pentru competență în ecografie obstetricală și ginecologică în cadrul UMF Targu Mureș și colposcopie în cadrul UMF Cluj-Napoca.

În 2021 am absolvit și promovat cursurile de Management multidisciplinar al adenomiozei și endomertiozei în cadrul Universității Bordeaux, Franța.

Pentru programări telefonice, apelați:

0771 547 033

Completează formularul de programare: