Dr. Teodora Adina Radu

Medic Specialist Obstetrică-Ginecologie

Centrul Medical Anastasios Cluj-Napoca

dr-teodora-radu

Formare profesională:

Dr. Teodora Adina Radu este medic specialist Obstetrică-Ginecologie, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, promoția 2011, cu rezidențiatul efectuat în cadrul Clinicii “Dominic Stanca”, Cluj-Napoca și a Institutului Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuta”, Cluj-Napoca în perioada 2012 – 2016. Competențe:

  • Ultrasonografie în Obstetrică și Ginecologie;
  • Colposcopie;
  • Tehnici Fundamentale în Chirurgia Laparoscopică Ginecologică.

Am ales această specialitate pentru că nu m-am imaginat făcând altceva și, în ciuda dificultăților și a provocărilor, a programului de multe ori încărcat, dacă ar fi să o iau de la capăt nu aș opta pentru alt domeniu. 

Medicul reprezintă latura puternică și rațională a pacientei în situații delicate. Personal, ofer sprijin și confort emoțional, dar în aceeași măsură îmi păstrez strictețea medicală pentru a mobiliza pacienta să ia cât mai repede și eficient măsurile necesare pentru a se face bine. Implicarea emoțională poate să sustragă din energia dedicată analizei medicale, atunci când nu este drămuită sănătos de către medic.

Să provoci zâmbetul unei viitoare mame atunci când își vede prima dată copilul și îi aude pentru prima dată bătăile inimii reprezintă o satisfacție enorma pe care cred că nicio altă specializare nu le oferă.

Teodora Adina Radu

De aceea, în cazul unui diagnostic grav, îi explic pacientei clar și direct ceea ce văd și ulterior am în vedere componenta emoțională. Spun acest lucru pentru că este important ca pacienta să înțeleagă cu ce se confruntă și ce trebuie să facă mai departe cât încă este receptivă și nu se lasă cuprinsă de îngrijorare.

Infecțiile tractului genital. Cauze, transmitere, diagnostic, tratament și prevenție cu Dr. Teodora Radu

YouTube player

Pentru programări telefonice, apelați:

0771 547 033

Completează formularul de programare: