Dr. Sebastian Surugiu

Medic Primar Obstetrică-Ginecologie

Centrul Medical Anastasios Cluj-Napoca

Dr.-Sebastian-Surugiu-medic-primar-ginecologie

Dr. Sebastian Surugiu este cadru didactic al Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca în cadrul Disciplinei Obstetrică-Ginecologie I și este medic primar ginecolog din anul 2016.

După absolvirea facultății de medicină a continuat rezidențiatul în specialitatea obstetrică-ginecologie în Cluj-Napoca, ulterior a efectuat cercetarea doctorală sub îndrumarea Prof. Dr. Florin Stamatian, devenind Doctor în medicină în anul 2016.

A publicat articole de specialitate în reviste științifice cotate ISI și BDI și a efectuat stagii profesionale și cursuri de specialitate în Marea Britanie, Germania și Austria.

Principalele arii de interes sunt reprezentate de ginecopatologie (în particular evaluarea pacientelor cu fibrom uterin candidate la tratament prin embolizare, patologie tumorală, inflamatorie, tulburări menstruale, leziuni de col uterin, sfat contraceptiv, tulburări asociate menopauzei), imagistică ginecologică, afecțiuni ale planșeului pelvin, chirurgie minim invazivă.

Deține atestate de studii complementare în ecografie ginecologică, colposcopie, histeroscopie, chirurgie laparoscopică și uroginecologie.

Pentru programări telefonice, apelați:

0771 547 033

Completează formularul de programare: