Dr. Tudor Mocan

Medic Specialist Gastroenterologie

Centrul Medical Anastasios Cluj-Napoca

doctor-tudor-mocan-gastroenterologie

Dr. Tudor Mocan este medic specialist gastroenterologie, doctor în medicină pe tema: diagnostic, prognostic și tratament în cancerul hepatic. Practică medicina și specialitatea gastroenterologie din dorința de a ajuta bolnavii cu suferințe gastro-intestinale. A început să practice endoscopia din dorința de a depista precoce variate afecțiuni gastro-intestinale care nedepistate la timp pot afecta profund calitatea vieții sau supraviețuirea. 

Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca cu pregătire în clinicile medicale și de chirurgie din Cluj.

Competență în ecografie intervențională și endoscopie digestivă, peste 20 de lucrări ISI publicate, lector invitat la numeroase congrese naționale de specialitate (e.g. Congresul Național de Gastroenterologie, Congresul Național de Ecografie)

Aproximativ 1500 de pacienți tratați în clinica Medicală III din Cluj-Napoca, 350 de pacienți tratați sau investigați în regim privat în Cluj-Napoca, 1500 endoscopii efectuate în ultimii 2 ani, sute de biopsii hepatice, drenaje biliare sau ablații pe ficat ghidate ecografic.

Pentru programări telefonice, apelați:

0771 547 033

Completează formularul de programare: