Conf. Dr. Florin Graur

Medic Primar Chirurgie Generală

Centrul Medical Anastasios Cluj-Napoca

doctor-florin-graur-chirurgie-generala

Domnul doctor Florin Graur este medic primar în chirurgie generală și Conferențiar Universitar la Disciplina Chirurgie III din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

Are competențe în chirurgia hepato-bilio-pancreatică și transplant hepatic, chirurgie oncologică, chirurgie laparoscopică, ecografie generală și este membru activ în societăți profesionale de profil din țară și din străinătate : Societatea Română de Chirurgie (SRC), Asociația Română de Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatică și Transplant Hepatic (ARCHBPTH), Asociația Română pentru Chirurgie Endoscopică și alte Tehnici Intervenționale (ARCE), European Association for Endoscopic Surgery (EAES).

Este doctor în științe medicale, a publicat peste 90 de articole științifice, numeroase capitole și cărți de specialitate, a participat la numeroase congrese și conferințe naționale și internaționale cu peste 200 de lucrări. A participat la numeroase stagii de pregătire și perfecționare la universități și clinici din Franța, Germania, Norvegia, Olanda în domeniul chirurgiei hepatobilio-pancreatice, transplantului hepatic, chirurgie colorectală, etc.

Este implicat activ în studii de cercetare precum și studii clinice multicentrice, a condus în calitate de director și a fost membru într-o serie de granturi naționale finalizate cu publicări de articole și brevete.

Pentru programări telefonice, apelați:

0771 547 033

Completează formularul de programare:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.