Tratamente varice minim-invazive, fără durere – Zalău

Centrul Medical Anastasios Zalău

Ne ajutăm pacienții să scape de varice, stabilind un plan de tratament clar și eficient ca în final ei să se bucure din nou de picioare sănătoase, estetice și fără durere.

Tratament Varice

Prezența varicelor poate fi o problemă medicală de natură estetică sau poate fi însoțită de durere, senzație de arsură și chiar dezvoltarea infecțiilor. Indiferent de situație, aceasta poate fi rezolvată cu ușurință și în siguranță în cadrul clinicii noastre.

Experiența noastră în metode de tratament ambulator (non-chirurgical) a dovedit că acestea sunt tratamente sigure, eficiente și fără durere pentru pacient.

Rezultate vizibile cu tehnici minim-invazive și fără durere.

Centrul medical Anastasios din Zalău dispune de o echipă medicală specializată în tratamentul varicelor si a altor afecțiuni flebologice cu o experiență de peste 30 de ani și mii de pacienți tratați cu succes la nivel național.

Medici specializați în tratamentul varicelor

doctor-nicoleta-rebrisorean-chirurgie-generala

Dr. Nicoleta Rebrișorean

Medic Primar Chirurgie Generală

  • Competență în Ultrasonografie Generală
doctor-template-anastasios

Dr. Șandor Raul

Medic Primar Chirurgie Generală

  • Atestat în Ecografie Vasculară

Metode de tratament:

Tratamentul pentru varice cu LASER – ablația endovenoasă este un tratament minim invaziv ghidat de imagini. Folosește radiofrecvența sau energia laserului pentru a cauteriza (arde) și a închide venele anormale care duc la varice (vene varicoase). Tratamentul este unul minim invaziv, fără durere, fără cicatrici iar recuperare este imediată oferind rezultate spectaculoase și de lungă durată.
Tratamentul pentru varice cu substanță activă (Scleroterapia) – în loc să îndepărteze vena bolnavă utilizând o procedură chirurgicală invazivă, tratamentul cu substanță activă face ca vena să se dizolve și să fie absorbită în organism fără anestezie, incizii și durere. Când substanța intră în contact cu pereții venei, are loc o reacție de micșorare imediată, iar la sfârșitul procesului aceasta duce la absorbția vaselor de sânge în corp și în final la dispariția lor.

Metodele inovatoare de tratament utilizate in clinica noastră permit venelor deranjante și inestetice să dispară fără a necesita intervenții chirurgicale.

Pentru aceste intervenții nu este nevoie de anestezie generală sau locală, iar pacientul poate reveni la activitățile sale de zi cu zi imediat după fiecare ședință de tratament.

Lăsate netratate, varicele pot provoca, în cazuri rare, cheaguri de sânge care vă pun viața în pericol. Programați-vă pentru o consultație inițială în clinica noastră și noi vă garantăm că veți beneficia de toată atenția echipei noastre medicale în tratamentul varicelor.

Pentru programări, apelați:

0772 152 442

sau

0772 152 358

sau apăsați butonul de mai jos:

Ce spun pacienții despre clinica Anastasios din Zalău?

Pacienții noștri revin frecvent la noi, iar recenziile pe care ni le oferă cu multă amabilitate ne arată că sunt mulțumiți de clinca noastră.

Prețuri:

Nume ServiciuPreț (Lei)
Consultație varice220
Control varice130
Consultație și Ecografie Doppler venos 1 membru350
Consultație și Ecografie Doppler venos 2 membre400
Consultație și Ecografie Doppler vascular abdominal CV350
Consultație și Ecografie Doppler arterial 1 membru350
Consultație și Ecografie Doppler arterial 2 membre400

Prezentare video despre tratamentul varicelor prin scleroterapie | Dr. Nicoleta Rebrișorean

YouTube player

Prezentare video Clinica Anastasios din Zalău

YouTube player

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră medicale, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute.

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 152 442

sau

0772 152 358

Completează formularul de programare: