Endocrinologie Zalău

Centrul Medical Anastasios

În cadrul specializării de Endocrinologie din Zalău, ne ajutăm pacienții să-și rezolve afecțiunile endocrinologice diagnosticând ferm problema medicală, stabilind un tratament clar si eficient, asigurându-ne că în final ei se vor simți bine din nou.

Servicii Endocrinologie Cluj

Suntem specializați în profilaxia, depistarea, diagnosticarea și tratamentul patologiei endocrine și recuperarea pacienților care suferă de boli ale sistemului endocrin. Echipa noastră de doctori endocrinologi este aici să vă ajute în:

 1. Diagnostic și tratament boli endocrinologice
 2. Diagnostic și tratament tiroidită autoimună
 3. Diagnostic și tratament tiroidită subacută
 4. Diagnostic și tratament noduli tiroidieni
 5. Diagnostic și tratament cancer tiroidian
 6. Diagnostic și tratament Hipertiroidism
 7. Diagnostic și tratament boală Basedow
 8. Diagnostic și tratament insuficiență cortico-suprarenală
 9. Diagnostic și tratament Hipotiroidism
 10. Diagnostic și tratament mizedem
 11. Diagnostic și tratament adenomul hipofizar
 12. Diagnostic și tratament hipopituitarism (insuficiență de hormoni hipofizari)
 13. Diagnostic și tratament diabet insipid central
 14. Diagnostic și tratament sindrom Cushing
 15. Diagnostic și tratament aldosteronism (excesul de hormon aldosteron)
 16. Diagnostic și tratament feocromocitom (excesul de hormoni catecolamini)
 17. Diagnostic și tratament tumorile suprarenale
 18. Diagnostic și tratament insuficiență suprarenaliana (deficit de cortisol)
 19. Diagnostic și tratament hiperparatiroidismul (excesul de hormon PTH)
 20. Diagnostic și tratament hipoparatiroidismul (deficit de hormon PTH)
 21. Diagnostic și tratament sindromul ovarelor polichistice
 22. Diagnostic și tratament hipogonadism

Dotările tehnologice de ultimă generație și personalul medical specializat din cadrul clinicii noastre vă vor asigura planuri de tratament țintite și eficiente.

Medici Endocrinologie

Maria Miclaus medic specialist endocrinologie si genetica medicala

Dr. Maria Miclăuș

Medic Specialist Endocrinologie și Genetică Medicală

Este nevoie de un consult specializat endocrinologic atunci când aveți:

 • o schimbare inexplicabilă a greutății corporale
 • o umflătură în gât
 • tulburări de ritm, stare de oboseală cuplată cu o stare depresivă
 • tulburări de somn, insomnii
 • iritabilitate
 • senzație de mai frig sau prea cald
 • căderea părului
 • piele uscată
 • furnicături în mâini
 • menstruații neregulate
 • slăbiciune musculară
 • afecțiuni oculare

Pentru programări, apelați:

0772 152 442

sau

0772 152 358

sau apăsați butonul de mai jos:

Ce spun pacienții despre clinica Anastasios din Zalău?

Pacienții noștri revin frecvent la noi, iar recenziile pe care ni le oferă cu multă amabilitate ne arată că sunt mulțumiți de clinca noastră.

Prețuri:

Nume ServiciuPret (Lei)
Consultație200
Ecografie tiroidiană175
Ecografie tiroidiană cu elastografie250
PACHET consultație + ecografie tiroidiană300
PACHET consultație + ecografie tiroidiană cu elastografie350
Control130
PACHET control + ecografie tiroidiană240
PACHET control + ecografie tiroidiană cu elastografie300
Referat medical150

Scurta prezentare video a clinicii noastre:

YouTube player
Întrebări frecvente
Ce analize se fac la endocrinologie?

În endocrinologie, se efectuează analize pentru a evalua funcționarea glandelor endocrine și nivelurile hormonale. Acestea includ teste ale funcției tiroidiene (TSH, T4, T3, anticorpi tiroidieni), teste ale funcției suprarenale (cortizol, aldosteron), teste ale funcției pancreasului (glicemie, A1c), teste hormonale reproductive (FSH, LH, estradiol, progesteron, testosteron), teste ale funcției hipofizei (ACTH, GH, prolactină) și teste de calciu și fosfat pentru evaluarea metabolismului osos. Analizele sunt personalizate în funcție de necesitățile individuale și ajută la diagnosticarea și managementul afecțiunilor legate de dezechilibrele hormonale.

Ce este endocrinologia?


Endocrinologia este o specialitate medicală ce se concentrează asupra studiului sistemului endocrin și a glandelor endocrine, responsabile de producția și secreția hormonilor în organism. Hormonii joacă roluri vitale în reglarea diverse procese fiziologice, precum metabolismul, creșterea și dezvoltarea, controlul tensiunii arteriale, funcționarea sistemului imunitar, starea mentală și multe altele.

Ce înseamnă endocrinologia?


Endocrinologia este domeniul medical care se concentrează pe studiul glandelor endocrine, hormonilor pe care acestea îi produc și efectele acestora asupra funcțiilor organismului. Glandele endocrine sunt responsabile de secreția hormonilor în sânge, reglând o gamă largă de procese fiziologice, precum metabolismul, creșterea, dezvoltarea, reproducerea, starea emoțională și altele. Această ramură medicală se axează pe diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor și dezechilibrelor hormonale. În esență, endocrinologia investighează interacțiunile complexe dintre hormoni, glande și funcțiile corporale, contribuind la înțelegerea și îngrijirea sistemului endocrin și a impactului său asupra sănătății generale a organismului uman.

Ce înseamnă consultul endocrinologic?

Un consult endocrinologic reprezintă o întâlnire medicală între un pacient și un medic specialist în endocrinologie, care are ca scop evaluarea stării de sănătate a pacientului în ceea ce privește funcționarea glandelor endocrine și nivelurile hormonale din organism. Acest tip de consultație este programat atunci când există suspiciuni sau manifestări ale unor dezechilibre hormonale sau afecțiuni asociate glandelor endocrine.

În mod general, un consult endocrinologic implică următoarele etape: prezentarea istoricului medical al pacientului, examinarea fizică, evaluarea simptomelor raportate, efectuarea analizelor de laborator relevante, interpretarea rezultatelor obținute și stabilirea unui plan de tratament adecvat.

Consultul endocrinologic oferă pacientului oportunitatea de a discuta cu un specialist în domeniul endocrinologiei și de a primi îndrumare și tratament adecvat pentru afecțiunile legate de glandele endocrine și de dezechilibrele hormonale. Este esențial ca pacientul să fie deschis și sincer în discuțiile cu medicul, contribuind astfel la formularea unui diagnostic cât mai precis și la elaborarea unui plan terapeutic eficient.

Ce face medicul endocrinolog?

Un medic endocrinolog este specialist în diagnosticarea, tratamentul și gestionarea afecțiunilor legate de sistemul endocrin și glandele endocrine. Acesta se ocupă de diagnosticarea și gestionarea diabetului, evaluarea și tratamentul afecțiunilor tiroidiene, gestionarea afecțiunilor suprarenale, tratamentul tulburărilor reproductive, monitorizarea creșterii și dezvoltării la copii, tratarea afecțiunilor endocrine ereditare, oferirea de consiliere în planificarea familială, monitorizarea și ajustarea terapiei hormonale, precum și educație și consiliere pentru pacienți. Scopul său este de a menține echilibrul hormonal și de a îmbunătăți sănătatea pacienților.

Ce presupune vizita la endocrinolog?

O vizită la endocrinolog implică evaluarea stării de sănătate în legătură cu sistemul endocrin. Acest proces include discuții despre istoricul medical și simptomele pacientului, examinare fizică, teste de laborator pentru a evalua nivelurile hormonale și alte aspecte, interpretarea rezultatelor, propunerea unui plan de tratament personalizat, educație și consiliere privind afecțiunea și urmărirea pe termen lung. Scopul este de a diagnostica și trata eventualele afecțiuni endocrine, dezechilibre hormonale sau simptome asociate și de a îmbunătăți sănătatea generală a pacientului.

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră medicale, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute.

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 152 442

sau

0772 152 358

Completează formularul de programare:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.