Flebologie Zalău

Centrul Medical Anastasios

În cadrul specializării de Flebologie din Zalău, ne ajutăm pacienții să-și rezolve afecțiunile flebologice cum sunt varicele sau ulcerele venoase, diagnosticând problema medicală, stabilind un tratament clarși eficient, asigurându-ne că în final ei se vor simți bine din nou.

servicii flebologie Cluj-Napoca

Prezența varicelor poate fi o problemă medicală de natură estetică sau poate fi însoțită de durere, senzație de arsură și chiar dezvoltarea infecțiilor.

Indiferent de situație, aceasta poate fi rezolvată cu ușurință și în siguranță în cadrul clinicii noastre.

Suntem specializați în:

 1. Diagnostic și tratament varice (boala varicoasă)
 2. Diagnostic și tratament ulcerele de stază venoasă
 3. Diagnostic și tratament telangiectazii (venele în pânză de păianjen)
 4. Diagnostic și tratament tromboză venoasă profundă
 5. Diagnostic și tratament tromboflebită superficială
 6. Diagnostic și tratament alte malformații venoase

Centrul medical Anastasios din Zalău dispune de o echipă medicală specializată în tratamentul varicelor si a altor afecțiuni flebologice cu o experiență de peste 30 de ani și mii de pacienți tratați cu succes la nivel național.

Medici flebologie

doctor-nicoleta-rebrisorean-chirurgie-generala

Dr. Nicoleta Rebrișorean

Medic Primar Chirurgie Generală

 • Competență în Ultrasonografie Generală
doctor-template-anastasios

Dr. Șandor Raul

Medic Primar Chirurgie Generală

 • Atestat în Ecografie Vasculară

Metodele inovatoare de tratament utilizate in clinica noastră permit venelor deranjante și inestetice să dispară fără a necesita intervenții chirurgicale.

Tratament LASER: tratamentul este minim invaziv, fără durere, fără cicatrici iar recuperare este imediată oferind rezultatele cele mai bune: clare, vizibile și de lungă durată.

Tratament cu substanță activă (Scleroterapia): tratamentul cu substanță activă face ca vena să se dizolve și să fie absorbită în organism fără anestezie, incizii sau durere.

Pentru aceste intervenții nu este nevoie de anestezie generală sau locală, iar pacientul poate reveni la activitățile sale de zi cu zi imediat după fiecare ședință de tratament.

Programați-vă pentru o consultație inițială în clinica noastră și noi vă garantăm că veți beneficia de toată atenția echipei noastre medicale.

Pentru programări, apelați:

0772 152 442

sau

0772 152 358

sau apăsați butonul de mai jos:

Ce spun pacienții despre clinica Anastasios din Zalău?

Pacienții noștri revin frecvent la noi, iar recenziile pe care ni le oferă cu multă amabilitate ne arată că sunt mulțumiți de clinca noastră.

Prețuri:

Nume ServiciuPreț (Lei)
Consultație220
Control130
Consultație și Ecografie Doppler venos 1 membru350
Consultație și Ecografie Doppler venos 2 membre400
Consultație și Ecografie Doppler vascular abdominal CV350
Consultație și Ecografie Doppler arterial 1 membru350
Consultație și Ecografie Doppler arterial 2 membre400

Scurta prezentare video a clinicii noastre:

YouTube player
Întrebări frecvente
Ce este flebologia?

Flebologia este o ramură a medicinei care se concentrează pe diagnosticul și tratarea bolilor venelor. Aceasta include studiul și managementul diferitelor afecțiuni venoase, cum ar fi venele varicoase, tromboza venoasă profundă, ulcerele venoase și alte probleme legate de sistemul venos al corpului.

Flebologia joacă un rol important în îmbunătățirea calității vieții pacienților cu probleme venoase și în prevenirea complicațiilor asociate acestor afecțiuni.

Când ar trebui să mergi la un medic flebolog?

Ar trebui să consulți un medic flebolog în următoarele situații:

 • Prezența evidentă a venelor varicoase: Observarea venelor umflate, de culoare albastră sau roșie, în special pe picioare, ar trebui să te determine să consulți un medic flebolog. Acesta poate evalua problema și poate recomanda tratamente pentru a preveni agravarea.
 • Disconfort sau durere venoasă: Dacă resimți senzația de greutate, durere, arsură sau disconfort în zona venelor, acesta ar putea fi un semn al unei afecțiuni venoase și ar trebui să consulți un flebolog.
 • Prezența umflăturilor sau roșeții: Umflăturile inexplicabile sau roșețea în zona venelor ar putea indica o posibilă infecție sau inflamație, ceea ce necesită evaluarea unui medic.
 • Suspiciunea de tromboză venoasă profundă: Dacă prezintă simptome de tromboză venoasă profundă, cum ar fi umflături, durere sau senzație de căldură în picioare, trebuie să cauți imediat asistență medicală.
 • Prezența de ulcere venoase: Dacă observi ulcere sau răni deschise pe piele în zona venelor, un flebolog poate ajuta la gestionarea și tratarea acestor leziuni.
 • Istoric familial de probleme venoase: Dacă există antecedente de probleme venoase în familia ta, există un risc crescut pentru tine și ar fi util să consulți un specialist în flebologie pentru evaluare și prevenție.
 • Interesul pentru schimbări estetice sau cosmetice: Dacă ai preocupări estetice legate de aspectul venelor tale, precum vene varicoase sau păianjen, un flebolog poate oferi sfaturi și opțiuni de tratament.

În general, dacă ai orice preocupări legate de sănătatea venelor sau dacă prezintă simptome neobișnuite în zona venoasă, este recomandat să consulți un medic flebolog. Acesta poate evalua situația ta, poate efectua teste și poate recomanda tratamente pentru a asigura sănătatea venelor tale.

Ce tratează medicul flebolog?

Medicul flebolog este specialistul medical responsabil de diagnosticarea, tratamentul și managementul afecțiunilor venoase. Acest expert se concentrează pe tulburările venoase, precum varicele, venele păianjen, trombozele venoase profunde și alte probleme asociate sistemului venos. Prin expertiza sa, medicul flebolog oferă soluții personalizate pentru a ajuta pacienții să își îmbunătățească starea de sănătate venoasă, reducând simptomele precum umflarea, durerea și senzația de picioare grele. Consultarea unui medic flebolog este esențială pentru cei care se confruntă cu astfel de afecțiuni, pentru a beneficia de îngrijiri specializate și tratament adecvat, care să le îmbunătățească calitatea vieții.

Medic flebologie Zalău


Pentru a găsi un medic flebolog în orașul tău, explorează platformele medicale specializate. Poți solicita recomandări de la cunoscuți sau poți verifica lista ordinelor medicilor din zonă. Este util să consulți recenzii și rating-uri ale medicilor identificați și să programezi consultații inițiale pentru a evalua compatibilitatea. Verifică dacă medicul este partener cu asigurarea ta medicală și deține experiența necesară pentru tratarea afecțiunilor flebologice specifice. Alegerea unui medic cu experiență și cunoștințe adecvate te va ajuta să primești cea mai bună îngrijire în domeniul flebologiei.

Preț operație varice laser

Costul unei operații de tratare a varicelor cu laser poate varia considerabil în funcție de mai mulți factori, inclusiv orașul în care este efectuată intervenția, gradul de severitate al afecțiunii, experiența medicului și facilitățile clinice disponibile. Este esențial să consulți mai mulți medici sau clinici specializate, să discuți despre afecțiunea ta și să ceri estimări detaliate ale costurilor asociate procedurii. Această abordare te va ajuta să obții o imagine completă a cheltuielilor implicate și să iei o decizie informată în ceea ce privește tratamentul varicelor cu laser, ajustându-ți, de asemenea, așteptările financiare.

Chirurgie vasculară Zalău

În căutarea serviciilor de chirurgie vasculară în Zalău, este recomandat să utilizezi atât resurse online, cât și metode tradiționale. Poți începe prin a căuta pe motoarele de căutare termeni precum “chirurgie vasculară Zalău” pentru a identifica clinici și medici specializați în chirurgia vasculară în zona ta. De asemenea, poți să te informezi prin intermediul platformelor medicale online sau să ceri recomandări de la cunoscuți sau medici de familie. Este important să explorezi profilurile medicilor, să verifici recenzii și să programezi consultații inițiale pentru a evalua experiența și compatibilitatea cu nevoile tale medicale.

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră medicale, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute.

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 152 442

sau

0772 152 358

Completează formularul de programare:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.