Dermatovenerologie Zalău

Centrul Medical Anastasios Zalău

În cadrul specializării de Dermatovenerologie din Zalău, ne ajutăm pacienții să-și rezolve afecțiunile dermatologice și venerice diagnosticând problema medicală, stabilind un tratament eficient, și asigurându-ne că în final ei vor fi bine din nou.

Servicii dermatologie Cluj

Fie că ai o aluniță suspectă, o leziune care nu se vindecă, o urticarie sau acnee, consultul la medicul dermatolog este recomandat cât mai repede.

Suntem aici că să te ajutăm

Îți oferim o gamă variată de servicii dermato-cosmetice:

 1. Consultație specializată
 2. Diagnostic și Tratament Acnee
 3. Diagnostic și Tratament Rozacee (cuperoză)
 4. Diagnostic și Tratament Psoriazis
 5. Diagnostic și Tratament boli dermatologice rare
 6. Diagnostic și Tratament dermatită atopică
 7. Diagnostic și Tratament dermatită seboreică
 8. Diagnostic și Tratament Molluscum contagiosum
 9. Diagnostic și Tratament unghie încarnată
 10. Crioterapie veruci vulgare
 11. Dermatoscopie
 12. Biopsie (examen histopatologic)
 13. Electrocauterizare
 14. Excizie carcinom
 15. Excizie chist
 16. Excizie leziune
 17. Excizie melanom
 18. Excizie nev
 19. Corecția ridurilor
 20. Corecția vergeturilor
 21. Mezoterapia facială
 22. Peeling chimic
 23. Dermapen
 24. Rejuvenare facială

În funcție de tipul de ten al fiecărui pacient, de gradul de uzură a pielii și de efectul dorit, medicii dermatologi din clinica noastră particularizează procedurile astfel încât efectul să fie cel dorit și de lungă durată.

Medici Dermatovenerologie

Dr. Codruța Tincău

Medic Specialist Dermatovenerologie

 • Specializare în Germania
 • Dermatoscopie
 • Dermatologie oncologică
 • Dermatologie chirurgicală
 • Dermatologie pediatrică
 • Diagnosticul și tratamentul ulcerelor cutanate
 • Boli autoimune cu afectare cutanată
 • Fototerapie și terapie fotodinamică
anda sufletel medic dermatologie

Dr. Anda Suflețel

Medic Specialist Dermatovenerologie

 • Dermatoscopie
 • Diagnosticul și tratamentul ulcerelor cutanate
 • Boli autoimune cu afectare cutanată
 • Fototerapie și terapie fotodinamică

Dotările tehnologice de ultimă generație și personalul medical experimentat vă vor asigura planuri de tratament cu maxim de confort și eficiență.

Pentru programări, apelați:

0772 152 442

sau

0772 152 358

sau apăsați butonul de mai jos:

Ce spun pacienții despre clinica Anastasios din Zalău?

Pacienții noștri revin frecvent la noi, iar recenziile pe care ni le oferă cu multă amabilitate ne arată că sunt mulțumiți de clinca noastră.

Prețuri

Pentru lista completă de prețuri pentru dermatologie și dermatocosmetică, va rugăm să accesați linkul de mai jos:

Scurta prezentare video a clinicii noastre:
YouTube player
Întrebări frecvente
Ce este dermatovenerologia?


Dermatovenerologia este o ramură a medicinei care se ocupă de diagnosticarea, tratarea și gestionarea afecțiunilor pielii (dermatologie) și a bolilor cu transmitere sexuală (BTS). Această disciplină combină două domenii medicale strâns legate, dermatologia și venerologia, pentru a oferi îngrijire medicală cuprinzătoare pacienților cu probleme legate de piele și de infecțiile cu transmitere sexuală.

Dermatologia se concentrează pe diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor pielii, părului și unghiilor. Acestea includ acnee, eczeme, psoriazis, infecții fungice, alergii cutanate, moluște, negi, cancerul de piele și multe altele. Dermatologii pot efectua proceduri precum biopsii cutanate, excizii chirurgicale și alte intervenții pentru diagnostic și tratament.

Pe de altă parte, venerologia se axează pe prevenirea, diagnosticarea și tratamentul bolilor cu transmitere sexuală (BTS). Acestea includ infecții precum HIV, sifilis, gonoree, clamidie, herpes genital, papilomavirusul uman (HPV) și multe altele. Venerologii pot efectua teste de diagnostic, oferi consiliere privind prevenirea infecțiilor cu transmitere sexuală și furniza tratament adecvat.

Dermatologie sau dermatovenerologie?


Dermatologia și dermatovenerologia sunt două specialități strâns legate, dar cu focusuri diferite.

Dermatologia se concentrează exclusiv pe diagnosticarea, tratarea și gestionarea afecțiunilor pielii, părului și unghiilor. Aici sunt incluse boli precum acnee, eczeme, psoriazis, alergii cutanate, infecții fungice, cancerul de piele și multe altele legate de sănătatea pielii.

Pe de altă parte, dermatovenerologia combină dermatologia cu venerologia (specialitatea care tratează bolile cu transmitere sexuală). Așadar, dermatovenerologii sunt specializați în diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor pielii, părului și unghiilor, dar și în gestionarea bolilor cu transmitere sexuală, cum ar fi HIV, sifilis, gonoree, herpes genital și altele.

Alegerea dintre dermatologie și dermatovenerologie depinde de nevoile medicale. Dacă ai probleme legate de sănătatea pielii și nu sunt asociate cu boli cu transmitere sexuală, un dermatolog ar putea fi alegerea potrivită. În cazul în care ai nevoi legate de piele și îngrijirea organelor genitale sau boli cu transmitere sexuală, consultarea unui dermatovenerolog ar putea fi mai potrivită. În cele din urmă, medicul tău de familie sau un medic specialist poate oferi îndrumări și sfaturi cu privire la specialitatea potrivită pentru situația ta.

Cu ce se ocupă dermatovenerologia?

Dermatovenerologia este specialitatea medicală care se ocupă de diagnosticarea, tratarea și gestionarea afecțiunilor pielii, părului, unghiilor și a bolilor cu transmitere sexuală (BTS). Această specialitate combină două domenii medicale strâns legate: dermatologia și venerologia.

Ce tratează medicul venerolog?

Medicul venerolog, sau specialistul în boli cu transmitere sexuală, este responsabil de diagnosticarea, tratamentul și gestionarea afecțiunilor cunoscute sub denumirea de boli cu transmitere sexuală (BTS). Aceste boli sunt infecții care se transmit în principal prin contact sexual, iar medicul venerolog are expertiza necesară pentru a gestiona aceste afecțiuni

Cum se desfășoară un consult de dermatovenerologie?


Un consult de dermatovenerologie implică mai multe etape prin care medicul poate evalua și gestiona afecțiunile pielii și bolile cu transmitere sexuală. Iată cum se desfășoară, în general, un astfel de consult:

 • Anamneză: Medicul va începe prin a discuta cu tine despre simptomele și plângerile tale actuale. Aceasta include orice mâncărimi, iritații, leziuni cutanate sau alte simptome relevante. De asemenea, medicul va lua în considerare istoricul tău medical, istoricul familial și eventualele afecțiuni cronice.
 • Examinarea clinică: Medicul va efectua o examinare fizică detaliată a pielii, părului și unghiilor tale. În cazul unui consult de dermatovenerologie, aceasta poate include și o examinare a organelor genitale și a zonei anale în cazul bărbaților și femeilor.
 • Diagnostic și teste: În funcție de simptome și de rezultatele examinării, medicul poate sugera teste suplimentare, cum ar fi teste de sânge, culturi de piele, biopsii sau teste pentru infecții cu transmitere sexuală, dacă este cazul. Aceste teste ajută la confirmarea diagnosticului și la identificarea cauzei afecțiunii.
 • Tratament: Pe baza diagnosticului, medicul va discuta cu tine despre opțiunile de tratament disponibile. Acestea pot include medicamente topice (creme, unguente), tratamente orale, intervenții chirurgicale minore (cum ar fi îndepărtarea unui neg) sau alte proceduri specifice afecțiunii tale.
 • Consiliere și educație: Medicul va oferi sfaturi despre modul de îngrijire a pielii, măsuri de prevenire a recidivelor și informații legate de sănătatea pielii și sexuală. În cazul bolilor cu transmitere sexuală, medicul va discuta cu tine despre transmitere, prevenire și tratare.
 • Plan de urmărire: În funcție de afecțiune și tratament, medicul va stabili un plan de urmărire pentru a monitoriza evoluția ta și a asigura că tratamentul este eficient.

Este important să fii sincer și deschis în timpul consultului, pentru a ajuta medicul să facă un diagnostic corect și să ofere tratamentul adecvat. Dacă ai întrebări sau îngrijorări, nu ezita să le adresezi medicului tău de dermatovenerologie.

În clinicile Anastasios tratăm fiecare pacient cu profesionalism, discreție și compasiune.

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 152 442

sau

0772 152 358

Completează formularul de programare: