ORL (Otorinolaringologie) Zalău

Centrul Medical Anastasios Zalău

În cadrul specializării de ORL din Zalău, ne ajutăm pacienții să-și rezolve afecțiunile otorinolaringologice diagnosticând ferm problema medicală, stabilind un tratament clar si eficient, asigurându-ne că în final ei se vor simți bine din nou.

orl zalau anastasios

Otorinolaringologia (ORL) este specialitatea medico-chirurgicală în cadrul căreia se desfășoară servicii de prevenire, diagnostic și tratament al afecțiunilor ce interesează sfera nasului, gâtului și urechilor.

În cadrul clinicii Anastasios din Zalău, abordăm cu profesionalism atât patologiile copiilor cât și pe cele ale adulților, utilizând aparatură de ultimă generație.

Suntem specializați în:

  • Infectie care afecteaza structurile urechilor, nasului si gatului;
  • Tumori sau polipi maligne si benigne in structurile urechilor, nasului, gatului, capului si gatului;
  • Scaderea functiei urechilor, nasului, capului si gatului (de exemplu, pierderea auzului);
  • Apnee obstructiva de somn;
  • Alergii, inclusiv rinita alergica si astmul;
  • Simptome precum schimbarea calitatii vocii (de exemplu, raguseala) sau dificultate in inghitire;
  • Tulburari de echilibru;
  • Sinuzita si migrena;
  • Cancere, cum ar fi glanda salivara, si cancerul de piele care afecteaza capul, gatul si nasul.

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră medicale, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute.

Medici ORL

Dr. Greta Andra medic specialist ORL

Dr. Greta Andra

Medic Specialist ORL

Pentru programări, apelați:

0772 152 442

sau

0772 152 358

sau apăsați butonul de mai jos:

Ce spun pacienții despre clinica Anastasios din Zalău?

Pacienții noștri revin frecvent la noi, iar recenziile pe care ni le oferă cu multă amabilitate ne arată că sunt mulțumiți de clinca noastră.

Lista de prețuriORL Zalău

Nume ServiciuPreț (Lei)
Consultație inițială200
Control130
Consultație + extracție dop cerumen bilateral280
Consultație + extracție dop cerumen unilateral250
Consultație ORL + endoscopie300
Rinoscopie150
Extracție corp străin ureche/nas/gât100
Extracție dop cerumen bilateral100
Extracție dop cerumen unilateral60

Scurta prezentare video a clinicii noastre:

YouTube player

Întrebări frecvente

Ce înseamnă ORL?

ORL, prescurtarea pentru “Otorinolaringologie”, este o specialitate medicală dedicată diagnosticării și tratamentului afecțiunilor asociate cu urechile, nasul și gâtul. Prefixele “oto” se referă la urechi, “rino” la nas și “laringo” la gât sau laringe. Medicul specialist în otorinolaringologie este denumit “medic ORL” sau “otorinolaringolog”.

Ce este ORL-ul?

Otorinolaringologia, cunoscută și sub numele de ORL, reprezintă o ramură esențială a medicinei ce se concentrează pe diagnosticarea și tratarea unei game variate de afecțiuni legate de urechi, nas și gât. Această specialitate medicală acoperă o gamă largă de probleme, incluzând infecții ale urechii, pierderea auzului, afecțiuni ale sinusurilor și nasului, tulburări ale vocii și vorbirii, amigdalite, probleme ale glandei tiroide, tumori ale capului și gâtului, și multe altele.

Otorinolaringologii, medici specializați în această disciplină, efectuează examene fizice detaliate, utilizează tehnologii avansate pentru diagnosticare, prescriu tratamente medicale sau chirurgicale când este necesar și oferă sfaturi esențiale pentru prevenirea și îngrijirea problemelor de sănătate asociate cu urechile, nasul și gâtul.

Ce face medicul ORL?


Un medic ORL, cunoscut și sub numele de otorinolaringolog, este specialist în diagnosticarea, tratarea și gestionarea afecțiunilor legate de urechi, nas și gât. Prin examene fizice și investigații, aceștia identifică diverse probleme și prescriu tratamente medicale sau chirurgicale, atunci când este necesar. Ei efectuează intervenții chirurgicale și oferă îngrijire continuă pentru afecțiunile cronice ale acestor regiuni. Colaborează adesea cu alți specialiști, educă pacienții și oferă îndrumări pentru prevenirea și îngrijirea sănătății. Rolul lor esențial este de a asigura sănătatea și funcționalitatea optimă a urechilor, nasului și gâtului în beneficiul pacienților.

Ce înseamnă control ORL?

Un “control ORL” sau “consult ORL” reprezintă o vizită medicală efectuată la un medic specialist în otorinolaringologie (ORL). Această consultație este programată pentru a evalua starea de sănătate a urechilor, nasului și gâtului și pentru a primi sfaturi sau tratament în funcție de simptomele sau problemele pe care le experimentezi în aceste zone.

Un control ORL poate include un examen fizic detaliat al urechilor, nasului și gâtului, precum și discuții cu medicul despre simptomele tale, preocupările sau istoricul medical. Pe baza acestor informații, medicul ORL poate recomanda investigații suplimentare, prescrie medicamente sau sugera tratamente adecvate pentru starea ta de sănătate.

Ce este endoscopia ORL?


Endoscopia ORL este o procedură medicală în care medicul folosește un dispozitiv numit endoscop pentru a examina interiorul urechilor, nasului și gâtului pacientului. Endoscopul este un tub subțire și flexibil, echipat cu o cameră video la capăt, care permite medicului să vizualizeze imagini detaliate în timp real ale acestor zone. Această procedură este utilă în diagnosticarea și evaluarea afecțiunilor precum infecții, inflamații, tumori sau alte anomalii în urechi, nas și gât.

În clinicile Anastasios tratăm fiecare pacient cu profesionalism, discreție și compasiune.

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 152 442

sau

0772 152 358

Completează formularul de programare:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.