Chirurgie generală Zalău

Centrul Medical Anastasios Zalău

În cadrul specializării de Chirurgie generală din Zalău, ne ajutăm pacienții să-și rezolve problema medicală, diagnosticând și oferind tratamente clare, eficiente, fără durere și minim-invazive, asigurându-ne că în final ei vor fi bine din nou.

chirurgie generala cluj

Micile intervenții chirurgicale pot fi efectuate acum și în ambulatoriu, fără spitalizarea pacientului. Aparatura medicală ultraperformantă, experiența și pregătirea chirurgilor din clinica noastră vă vor garanta rezultatul final dorit.

Suntem specializați în:

 1. Diagnostic, tratament și excizie avulsie unghie încarnată
 2. Diagnostic, tratament și excizie boală pilonidala
 3. Diagnostic, tratament și excizie chist sebaceu
 4. Diagnostic, tratament și excizie hidrosadenită
 5. Diagnostic, tratament și excizie lipoame
 6. Diagnostic, tratament și excizie formațiuni cutanate
 7. Diagnostic, tratament și excizie papiloame
 8. Diagnostic, tratament și excizie furunculi

Centrul Medical Anastasios din Zalău dispune de unii dintre cei mai experimentați medici chirurgi din Cluj-Napoca, cu peste 25 ani de experiență cumulată. Diagnosticul și tratamentul vor fi efectuate cu ajutorul celor mai moderne proceduri, non-invazive și fără durere pentru pacienți.

Echipa medicală de Chirurgie Generală

doctor-nicoleta-rebrisorean-chirurgie-generala

Dr. Nicoleta Rebrișorean

Medic Primar Chirurgie Generală

 • Atestat în Ultrasonografie Generală
Dr. Gabriel Petre

Dr. Gabriel Petre

Medic Primar Chirurgie Generală

 • Competență în ultrasonografie generală
 • Competență în chirurgie laparoscopică
 • Competență în ultrasonografie intervențională
Dr. Danila Dana Ioana

Dr. Dănilă Dana Ioana

Medic Specialist Chirurgie Generală

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră medicale, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute.

Pentru programări, apelați:

0772 152 442

sau

0772 152 358

Ce spun pacienții despre clinica Anastasios din Zalău?

Pacienții noștri revin frecvent la noi, iar recenziile pe care ni le oferă cu multă amabilitate ne arată că sunt mulțumiți de clinca noastră.

Prețuri:

Nume ServiciuPret (Lei)
Consultație chirurgie generală190
Control chirurgie generală120
Consultație + Ecografie270

Scurta prezentare video a clinicii noastre:

YouTube player
Întrebări frecvente
Ce înseamnă chirurgie generală?


Chirurgia generală este o disciplină medicală care se concentrează pe diagnosticarea, tratamentul și gestionarea afecțiunilor chirurgicale ale diferitelor regiuni ale corpului uman. Chirurgii generali sunt specialiști în intervenții chirurgicale care implică organele abdominale, precum stomacul, intestinul subțire și gros, ficatul, vezica biliară și apendicele. De asemenea, aceștia tratează afecțiuni ale glandelor endocrine, hernii, probleme ale pielii și ale țesuturilor moi. Abordarea chirurgiei generale este holistică, asigurându-se că pacienții primesc atât tratamentul adecvat în timpul intervențiilor chirurgicale, cât și îngrijirea corespunzătoare în perioada de recuperare postoperatorie.

Consultație chirurgie generală – preț?

Dacă ești în căutarea informațiilor despre costurile unei consultații în chirurgia generală, este important să înțelegi că prețurile pot varia în funcție de diverse factori. De obicei, costul unei consultații în chirurgia generală depinde de complexitatea cazului, experiența specialistului și locația. Pentru a obține detalii specifice legate de prețuri și a găsi o soluție potrivită pentru tine, este recomandat să contactezi o clinică medicală sau un specialist în chirurgie generală din Zalău.

Ce înseamnă consult chirurgical?

Consultul chirurgical este o evaluare medicală realizată de către un chirurg pentru a determina necesitatea unui tratament chirurgical. În timpul consultului chirurgical, chirurgul examinează pacientul, discută simptomele și istoricul medical al acestuia, și poate solicita teste suplimentare, cum ar fi analize de sânge, imagistică medicală sau biopsii, pentru a confirma diagnosticul și a evalua stadiul afecțiunii. Pe baza rezultatelor evaluării, chirurgul poate recomanda sau contraindica intervenția chirurgicală. Consultul chirurgical oferă pacientului oportunitatea de a primi informații detaliate despre opțiunile de tratament chirurgical, riscurile și beneficiile acestuia, precum și așteptările în legătură cu intervenția propusă.

Cu ce se ocupă un chirurg?

Un chirurg este un medic specializat în intervenții chirurgicale pentru tratarea afecțiunilor și traumelor anatomice ale corpului uman. Aceștia se pot specializa într-o varietate de domenii, incluzând chirurgia generală, chirurgia cardiacă, chirurgia ortopedică, chirurgia plastică, chirurgia vasculară, chirurgia pediatrică și altele. Chirurgii efectuează proceduri chirurgicale pentru a trata afecțiuni precum tumori, boli cardiovasculare, fracturi osoase, malformații congenitale, leziuni traumatice și multe altele. De asemenea, chirurgii pot efectua intervenții elective, cum ar fi îndepărtarea apendicelui, colecistectomii și proceduri de înlocuire a articulațiilor. În plus, chirurgii pot fi implicați și în diagnosticul, planificarea și gestionarea postoperatorie a pacienților lor.

Prețuri intervenții chirurgicale Zalău


Când discutăm despre prețurile pentru intervențiile chirurgicale în Zalău, acestea pot varia în funcție de tipul de intervenție, complexitatea cazului și clinica aleasă. De obicei, intervențiile chirurgicale necesită o evaluare detaliată a pacientului pentru a determina costurile exacte. Este recomandat să contactezi mai multe clinici sau centre medicale din Zalău pentru a obține estimări personalizate și pentru a compara opțiunile disponibile. Acest lucru te va ajuta să iei o decizie informată în legătură cu intervenția chirurgicală pe care o cauți.

Doctor bun chirurgie generală în Zalău


Atunci când îți cauți un medic bun în domeniul chirurgiei generale în Zalău, este esențial să iei în considerare câteva aspecte importante. Poți începe prin a cere recomandări de la prieteni, familie sau colegi care au avut experiențe pozitive cu medicii din acest domeniu în orașul tău. De asemenea, poți căuta recenzii și evaluări online ale medicilor din zona ta pentru a obține o perspectivă mai cuprinzătoare. Este important să verifici calificările medicului, experiența sa în chirurgia generală și dacă are specializări relevante pentru nevoile tale. În plus, poți consulta site-uri sau platforme medicale care oferă informații detaliate despre medici, experiența lor și părerile pacienților anteriori, pentru a te asigura că faci cea mai bună alegere pentru sănătatea ta.

Tipuri de chirurgie


Există o diversitate de tipuri de chirurgie, iar câteva dintre acestea includ:

 • Chirurgia generală: implică intervenții chirurgicale asupra organelor abdominale, cum ar fi stomacul, intestinul subțire și gros, ficatul, pancreasul și apendicele.
 • Chirurgia cardiacă: se concentrează pe intervențiile chirurgicale ale inimii și vaselor de sânge, incluzând bypass-ul coronarian, implantarea de stenturi și repararea sau înlocuirea valvelor cardiace.
 • Chirurgia ortopedică: se ocupă de tratarea afecțiunilor sistemului musculo-scheletic, precum fracturile osoase, deformările scheletice, înlocuirea articulațiilor și tratarea afecțiunilor spinale.
 • Chirurgia plastică: implică intervenții chirurgicale pentru remodelarea sau reconstrucția țesuturilor, inclusiv chirurgia estetică, reconstrucția sânului și reparația defectelor congenitale.
 • Chirurgia vasculară: se concentrează pe intervențiile chirurgicale ale vaselor de sânge, cum ar fi tratamentul anevrismelor, îndepărtarea cheagurilor de sânge și revascularizarea membrelor.
 • Chirurgia neurologică: implică intervenții chirurgicale asupra sistemului nervos central și periferic, incluzând îndepărtarea tumorilor cerebrale, tratarea herniilor de disc și rezolvarea complicațiilor neurologice.

Acestea sunt doar câteva exemple din multitudinea de specialități chirurgicale disponibile, fiecare dedicată tratării anumitor afecțiuni și regiuni anatomice specifice.

În clinicile Anastasios tratăm fiecare pacient cu profesionalism, discreție și compasiune.

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 152 442

sau

0772 152 358

Completează formularul de programare: