Obstetrică Ginecologie Zalău

Centrul Medical Anastasios

În cadrul specializării de Obstetrică-Ginecologie din Zalău, oferim servicii specializate în îngrijirea femeii înainte, în timpul și după nașterea copilului. Serviciile includ ecografie ginecologie în Zalău, servicii de prevenire, diagnosticare sau tratamente ambulatorii pentru tulburări ale sistemului reproducător feminin (vagin, uter și ovare) și sâni.

Ginecologie Cluj

Ginecologie Zalău – Femeia este importantă

Noi ne ocupăm de sănătatea ei, îi acordăm atenție și timp pentru a discuta și înțelege problemele și îngrijorările sale.

Efectuăm servicii medicale începând cu examenele de screening și până la diagnosticarea și tratarea afecțiunilor ginecologice mai complexe.

Unul dintre obiectivele noastre este prevenția și educația. De aceea promovăm verificarea periodică a stării de sănătate printr-un examen ginecologic complet, acesta fiind foarte important, indiferent cât de sănătoasă vă simțiți.

Suntem aici să te ajutăm

Echipa noastră medicală este pregătită să-ți acorde următoarele servicii:

 1. Consultație ginecologie
 2. Consultație obstetrică
 3. Ecografie vaginală
 4. Ecografie de sarcină
 5. Ecografie foliculometrie
 6. Excizii de condilioame
 7. Excizii de polipi
 8. Incizie abces bartholinian
 9. Examenul secreției vaginale
 10. Himenoplastie
 11. Labioplastie
 12. Consiliere fertilitate
 13. Consiliere sexologică
 14. Mici intervenții (himenotomie)
 15. Rejuvenare labii mari
 16. Tratament cu plasmă proprie îmbogăţită cu trombocite

Dotările tehnologice de ultimă generație și personalul medical cu experiență vă vor asigura planuri de tratament cu maxim de confort și eficiență.

Medici Obstetrică Ginecologie Zalău

dr-victor-radu

Dr. Victor Radu

Medic Specialist Obstetrică Ginecologie

 • Competență în ecografie obstetricală și ginecologică
 • Competență în colposcopie
 • Competență în chirurgie laparoscopică ginecologică
 • Competență în histeroscopie
dr-teodora-radu

Dr. Teodora-Adina Radu

Medic Specialist Obstetrică Ginecologie

 • Competență în ecografie obstetricală și ginecologică
 • Competență în colposcopie
 • Competență în chirurgie laparoscopică ginecologică
 • Competență în histeroscopie
Dr. Szapora Mirabela Cristina medic obstetrica ginecologie

Dr. Szapora Mirabela Cristina

Medic Specialist Obstetrică Ginecologie

 • Ecografie în obstetrică și ginecologie

Dr. Pop Cristina

Medic Primar Radiologie și Imagistică Medicală

 • Ecografie Mamară Bilaterală

Programați-vă pentru o consultație inițială la obstetrică ginecologie în clinica noastră și noi vă garantăm că veți beneficia de toată atenția echipei noastre medicale.

Pentru programări, apelați:

0772 152 442

sau

0772 152 358

sau apăsați butonul de mai jos:

Ce spun pacienții despre clinica Anastasios din Zalău?

Pacienții noștri revin frecvent la noi, iar recenziile pe care ni le oferă cu multă amabilitate ne arată că sunt mulțumiți de clinca noastră.

Prețuri:

Accesează linkul de mai jos pentru a vedea lista de prețuri pentru secția de Obstetrică Ginecologie:

Scurta prezentare video a clinicii noastre:

YouTube player
Întrebări frecvente
Ce înseamnă obstetrică-ginecologie?

Obstetrica-ginecologia este o ramură a medicinei care se concentrează pe îngrijirea sănătății femeilor, acoperind atât perioada sarcinii și a nașterii (obstetrică), cât și aspectele legate de sănătatea organelor reproductive și a sistemului reproducător feminin în general (ginecologie). Această specialitate medicală combină cele două domenii strâns legate pentru a asigura îngrijirea comprehensivă a femeilor pe tot parcursul vieții reproductive.

Ce se întâmplă la ginecolog?

La vizita la ginecolog, medicul specializat în ginecologie, se desfășoară o serie de activități menite să monitorizeze și să îngrijească sănătatea organelor reproductive feminine. Iată ce se întâmplă de obicei în timpul unei consultații ginecologice: anamneză și discuție, examinarea fizică, testul Babeș-Papanicolau, examen de sâni, consiliere și educație, prescripții și tratament, recomandări de urmărire.

 Este important să menții regulat vizitele la ginecolog pentru a monitoriza starea ta de sănătate și pentru a depista precoce eventuale afecțiuni. Dacă ai întrebări sau îngrijorări, medicul tău de ginecologie este acolo pentru a oferi suport și îndrumare.

Ce trebuie să faci când mergi la ginecolog?

Pentru a te pregăti pentru o vizită la ginecolog, urmează acești pași: programează o consultație, notează întrebările și simptomele tale, adu cu tine documentele medicale relevante, evită utilizarea produselor de igienă vaginală înainte de vizită, alege haine confortabile și ușor de îndepărtat, fii sinceră în discuțiile cu medicul, ridică întrebări pe parcursul vizitei, asigură-te că înțelegi planul de urmărire recomandat și stabilește o programare pentru următoarea vizită. Important este să obții răspunsurile și îndrumările necesare pentru sănătatea ta.

Ce trebuie să știi înainte să mergi la ginecolog?

Înainte de a merge la ginecolog, este important să ții cont de următoarele aspecte:

 • Asigură-te că ai o înregistrare a istoricului medical complet și actualizat.
 • Notează medicamentele și suplimentele pe care le iei regulat.
 • Cunoaște istoricul familial de afecțiuni pentru a împărtăși informații relevante cu medicul.
 • Fii pregătită să discuți simptomele pe care le ai și să pui întrebări.
 • Dacă este relevant, fii gata să discuți despre istoricul sarcinilor sau avorturilor spontane.
 • Evită utilizarea produselor de igienă vaginală înainte de vizită, deoarece acestea pot afecta rezultatele examinării.
 • Alege să porți haine confortabile și ușor de îndepărtat pentru examenul ginecologic.
 • Fii pregătită să discuți istoricul contracepției și al ciclului menstrual.
 • Dacă ești interesată de opțiunile de planificare familială, pregătește întrebări relevante pentru medic.
 • Înțelege că medicul poate cere consimțământ pentru anumite proceduri sau teste, iar tu ai dreptul să te informezi și să decizi în cunoștință de cauză.
Ce face un ginecolog?

Un ginecolog este un medic specializat în ginecologie, care se concentrează pe îngrijirea sănătății organelor genitale feminine și a sănătății reproductive în general. Activitățile desfășurate de ginecologi includ examene de rutină, teste de screening, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor ginecologice, consilierea privind planificarea familială, îngrijirea prenatală și postnatală, evaluarea fertilității, managementul menopauzei, efectuarea intervențiilor chirurgicale și oferirea suportului emoțional pentru paciente. Scopul lor este de a furniza îngrijire medicală specializată și comprehensivă pentru femei în toate etapele vieții reproductive.

Ce înseamnă ERAD în ginecologie?


ERAD (Electrorezecție cu ansa diatermică) este o procedură medicală utilizată în ginecologie pentru îndepărtarea țesutului anormal sau afectat din zona cervicală sau uterină. Această procedură implică utilizarea unui curent electric pentru a tăia și coagula țesutul simultan. Este folosită într-o varietate de situații în ginecologie, inclusiv pentru îndepărtarea leziunilor precanceroase sau canceroase, a polipilor uterini sau pentru tratamentul unor afecțiuni ginecologice specifice.

ERAD poate fi realizată sub anestezie locală sau generală, în funcție de necesitățile și complexitatea procedurii. Este esențial să discuți cu medicul tău despre procedura ERAD, să înțelegi motivele pentru care este recomandată și să afli despre eventualele riscuri și beneficii asociate înainte de a lua o decizie în privința acesteia.

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră medicale, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute.

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 152 442

sau

0772 152 358

Completează formularul de programare:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.