Nutriție Zalău

Centrul Medical Anastasios Zalău

În cadrul specializării de Nutriție din Zalău, ne ajutăm pacienții să-și rezolve afecțiunile ce țin de nutriție oferind consultații complexe și planuri alimentare specifice.

plan nutritie cluj napoca

Nutriția și alimentația sănătoasă nu sunt mofturi, ci reprezintă o știință. Susținem formula echilibrului și a măsurii în tot ceea ce facem.

Metabolismul este un proces complex fizico-chimic prin care substanțe organice complexe sunt degradate sau sintetizate cu eliberare sau consum de energie.

Prin metabolizarea principiilor nutritive: proteine, glucide, lipide, substanțe minerale și vitamine se formează compuși esențiali pentru organism, cu rol energetic, structural și funcțional.

Pentru o consultație de nutriție sau un plan alimentar complet, programați-vă pentru o consultație în clinica noastră la unul din nutriționiștii noștri.

Nutriționiști

Ghiurutan Bianca

Nutriționist – dietetician

Pentru programări, apelați:

0772 152 442

sau

0772 152 358

Ce spun pacienții despre clinica Anastasios din Zalău?

Pacienții noștri revin frecvent la noi, iar recenziile pe care ni le oferă cu multă amabilitate ne arată că sunt mulțumiți de clinca noastră.

Prețuri

Nume ServiciuPreț (Lei)
Consultație nutriție200
Consultație + Plan alimentar350
Control nutriție150

Scurta prezentare video a clinicii noastre:

YouTube player

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră medicale, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute.

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 152 442

sau

0772 152 358

Completează formularul de programare: