Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă Zalău

Centrul Medical Anastasios Zalău

Ne ajutăm pacienții să-și rezolve problema medicală oferind cele mai înalte standarde de practică ale chirurgiei plastice din Zalău, redând pacienților noștri frumusețea, naturalețea și încrederea de sine.

Chirurgia plastică este o specialitate chirurgicală care implică restaurarea unei părți a corpului uman.

Chirurgia plastică are două componente principale: chirurgia plastică reconstructivă, care se referă la refacerea funcției și a aspectului corpului uman după o boală sau un accident și chirurgia estetică care este în principal schimbarea aspectului la alegerea individului.

Microchirurgia reconstructivă se referă la orice intervenție chirurgicală efectuată sub mărirea unui microscop. În legătură cu chirurgia plastică și reconstructivă, microchirurgia a permis mult mai multă precizie în multe proceduri și a extins foarte mult gama de proceduri pe care chirurgii le pot efectua în siguranță și eficient.

Puteți solicita ajutorul specialiștilor noștri dacă aveți afecțiuni la nivelul corpului care au rezultat din:

 1. Rănire;
 2. Infecție;
 3. Aveți anomalii de dezvoltare;
 4. Defecte de naștere;
 5. Semne în urma unor boli;
 6. Tumori.

Medici chirurgie plasticăși microchirurgie reconstructivă

Dr. Yusef Sallum

Medic Specialist Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă

Chirurgia estetică

Frumusețe, artă, naturalețe, încredere în sine, redarea tinereții sunt unele dintre cele mai frecvente concepte folosite în prezent pentru a descrie chirurgia estetică. Medicina estetică este o disciplină în continuă expansiune și perfecționare la nivel global. Stabilirea unei relații de încredere între medic și pacient este, din acest motiv, esențială.

În clinica Anastasios, chirurgii plasticieni vor pregăti, împreună cu tine, cel mai bun plan pentru atingerea “perfecțiunii”, așa cum ti-o imaginezi tu, dar, în deplină concordanță cu bunele practici medicale, astfel încât frumusețea ta exterioară să se bazeze, în primul rând, pe sănătatea corpului tău.

Pentru programări, apelați:

0772 152 442

sau

0772 152 358

sau apăsați butonul de mai jos:

Ce spun pacienții despre clinica Anastasios din Zalău?

Pacienții noștri revin frecvent la noi, iar recenziile pe care ni le oferă cu multă amabilitate ne arată că sunt mulțumiți de clinca noastră.

Prețuri:

Nume ServiciuPreț (Lei)
Consultație inițială250
Control120

Centrul Medical Anastasios din Zalău

YouTube player
Întrebări frecvente
Ce înseamnă chirurgie plastică?

Chirurgia plastică constituie o ramură semnificativă a medicinii moderne, concentrată pe corectarea și îmbunătățirea aspectului fizic al unei persoane. Această procedură medicală are ca obiectiv remodelarea sau repararea diferitelor zone ale corpului pentru a obține rezultate estetice și funcționale satisfăcătoare. În esență, chirurgia plastică vizează transformarea aspectului exterior al pacientului, fie pentru a corecta defecte congenitale sau traumatisme, fie pentru a îndeplini dorințele personale de îmbunătățire a înfățișării.

Un element crucial al chirurgiei plastice este diversitatea sa, acoperind o gamă largă de intervenții chirurgicale, cum ar fi:

 • Chirurgia estetică: Aceasta se axează pe îmbunătățirea aspectului exterior al pacientului prin proceduri precum rinoplastia (corectarea nasului), blefaroplastia (liftingul pleoapelor), augmentarea sânilor sau liposucția.
 • Chirurgia reconstructivă: Această ramură se concentrează pe restaurarea aspectului și funcționalității în urma traumelor, defectelor congenitale sau intervențiilor chirurgicale anterioare. Exemple includ reconstrucția sânilor după mastectomie sau corectarea malformațiilor congenitale.
 • Chirurgia cranio-maxilo-facială: Aceasta vizează corectarea deformărilor feței, craniului și maxilarelor. Pacienții cu malformații faciale sau traume severe pot beneficia de aceste intervenții.
 • Chirurgia mâinii: Această specialitate se ocupă de tratarea problemelor la nivelul mâinilor și încheieturilor. Acest lucru poate include corectarea degetelor inegale, eliminarea chisturilor sau tratamentul afecțiunilor precum sindromul de tunel carpian.

Este esențial să subliniem că chirurgia plastică nu se rezumă doar la aspectul estetic, ci și la îmbunătățirea calității vieții pacienților. Înainte de a lua decizia de a urma o procedură de chirurgie plastică, pacienții ar trebui să aibă o discuție detaliată cu un chirurg plastic experimentat pentru a înțelege opțiunile, riscurile și așteptările rezonabile legate de intervenție.

Cei mai buni medici chirurgie plastică dinZalău?

În căutarea celor mai buni medici în chirurgia plastică, alegerea corectă este esențială pentru obținerea unor rezultate de succes. Factori precum experiența, calificările și portofoliul de cazuri anterioare sunt cruciale în evaluarea specialiștilor. Recenziile și recomandările pacienților anteriori oferă o perspectivă autentică, iar o comunicare deschisă și încrederea în medic sunt fundamentale. Utilizarea tehnologiilor avansate și a tehnicilor moderne indică nivelul de expertiză al medicului. În concluzie, găsirea medicului potrivit necesită o cercetare atentă și investirea de timp în alegerea care vă va aduce încredere și satisfacție în rezultatele intervenției chirurgicale.

Cel mai bun estetician din România?


Pentru a alege cel mai bun estetician în România, trebuie să iei în considerare preferințele personale și nevoile individuale. Există mulți esteticieni talentați și profesioniști în domeniul cosmetic în țară. Pentru a găsi pe cel potrivit pentru tine, ar fi util să faci cercetări și să compari opțiunile disponibile. Poți solicita recomandări de la cunoștințe sau să consulți recenzii și evaluări online ale diferiților esteticieni. Verifică experiența, calificările și specializările lor înainte de a lua o decizie. Programarea unei consultații poate fi benefică pentru a discuta direct cu esteticianul și pentru a stabili dacă se potrivește nevoilor și așteptărilor tale.

Cel mai bun medic estetician din Zalău?


Alegerea celui mai bun medic estetician în Zalău depinde de preferințele și nevoile tale personale. Există mai mulți medici esteticieni talentați și experimentați în această zonă. Pentru a găsi cel mai potrivit medic estetician pentru tine, îți recomand să urmezi acești pași:

 • Caută Recomandări Personale: Întreabă prieteni, familie sau colegi care au avut experiențe pozitive cu medici esteticieni în Zalău.
 • Caută Recenzii și Evaluări: Verifică recenzii și evaluări online ale medicilor esteticieni din Zalău. Există platforme și site-uri medicale care oferă informații și opinii de la pacienți.
 • Verifică Calificările și Experiența: Caută detalii despre calificările, experiența și specializările medicilor esteticieni pe care îi iei în considerare.
 • Consultații Preliminare: Programează consultații preliminare cu mai mulți medici esteticieni pentru a discuta despre obiectivele tale și a-ți forma o părere personală despre abordarea și profesionalismul fiecăruia.
 • Compatibilitate Personală: Alege un medic estetician cu care te simți confortabil și cu care ai încredere că va îndeplini nevoile și așteptările tale.

Este important să alegi cu grijă și să faci cercetări amănunțite pentru a asigura o experiență satisfăcătoare și rezultate dorite în domeniul esteticii medicale.

Ce întrebări să pun înainte de operația estetică?


Înainte de a te angaja într-o operație estetică, este esențial să pui întrebări semnificative medicului tău pentru a te asigura că ești complet informat și pregătit. Iată câteva întrebări pe care le poți adresa:

 • Care sunt beneficiile și riscurile acestei proceduri? Înțelegerea atât a avantajelor, cât și a riscurilor asociate este crucială pentru a lua o decizie informată și sigură.
 • Ce experiență și calificare ai în efectuarea acestei proceduri specifice? Este important să te asiguri că medicul are expertiză în domeniul specific al operației estetice pe care urmează să o faci.
 • Ce așteptări realiste pot avea în privința rezultatelor? Medicul ar trebui să-ți ofere o perspectivă sinceră asupra rezultatelor pe care le poți obține în urma procedurii.
 • Ce tip de anestezie va fi folosit și cum va influența procedura și recuperarea mea? Întreabă despre tipul de anestezie utilizat și despre efectele acestuia asupra intervenției chirurgicale și procesului de recuperare.
 • Care este durata estimată a recuperării și când pot reveni la activitățile normale? Informațiile despre perioada de recuperare sunt esențiale pentru a-ți planifica viața postoperatorie.
 • Cum vor fi gestionate eventualele complicații postoperatorii? Este important să înțelegi cum vor fi tratate complicațiile sau problemele care pot apărea după operație.
 • Ce pregătiri trebuie să fac înainte de operație? Medicul îți va oferi instrucțiuni specifice legate de dieta preoperatorie, medicamentele pe care trebuie să le iei sau alte pregătiri necesare.
 • Care va fi durata și locația operației? Întreabă despre detalii legate de locația și durata procedurii pentru a te pregăti în mod corespunzător.
 • Când pot să mă aștept să văd rezultatele finale ale procedurii? Este important să ai așteptări realiste în ceea ce privește momentul în care vei observa rezultatele definitive ale intervenției.
 • Care sunt costurile totale ale procedurii? Asigură-te că înțelegi toate costurile implicate, inclusiv consultațiile preoperatorii, spitalizarea și costurile postoperatorii.

Aceste întrebări te vor ajuta să te pregătești atât fizic, cât și mental pentru operația estetică și să iei o decizie informată și bine gândită.

Chirurgie estetică Zalău prețuri

Este important să știi că prețurile pentru procedurile de chirurgie estetică pot varia în funcție de tipul intervenției, complexitatea cazului, experiența chirurgului și locația clinicii. Pentru a obține detalii precise despre prețurile pentru procedurile de chirurgie estetică în Zalău, recomand să contactezi direct mai multe clinici sau medici specializați în chirurgie estetică din zonă. Astfel, vei putea obține estimări personalizate și informații actualizate despre costuri și servicii.

În clinicile Anastasios tratăm fiecare pacient cu profesionalism, discreție și compasiune.

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 152 442

sau

0772 152 358

Completează formularul de programare: