Tratamente fisuri anale, moderne, fără durere – Zalău

Centrul Medical Anastasios Zalău

Ne ajutăm pacienții în tratarea fisurilor anale și a durerilor asociate diagnosticând problema medicală, stabilind un plan de tratament clar, eficient, și asigurându-ne că în final ei se vor simți bine din nou.

Ce sunt și de ce apar fisurile anale?

Fisura anală este definită ca o ruptură a mucoasei la nivelul canalului anal distal. Afectează ambele sexe în mod egal și este localizată predominant la nivelul comisurii posterioare a canalului anal.

Dacă aveți dureri care apar la sfârșitul eliminării scaunului urmate de perioade de acalmie, și urmate de mici sângerări, atunci probabil aveți o fisură anală.

În cadrul clinicii noastre, diagnosticul și tratamentul fisurilor anale este efectuat cu ajutorul celor mai moderne proceduri folosind echipamente medicale performante de specialitate.

Centrul medical Anastasios din Zalău dispune de o echipa medicală specializată în tratamentul fisurilor anale cu o experiență de peste 15 de ani și mii de pacienți tratați la nivel national.

Echipa medicală

doctor-nicoleta-rebrisorean-chirurgie-generala

Dr. Nicoleta Rebrișorean

Medic Primar Chirurgie Generală

  • Atestat în Ultrasonografie Generală

Metode de tratament:

Sfincterotomia internă a fost acceptată până recent ca o procedură chirurgicală “golden standard” pentru fisura anală cronică. Însă riscul potențial al complicațiilor postoperatorii, inclusiv incontinența gazelor sau a scaunelor, i-a determinat pe chirurgi să se concentreze pe o abordare mai puțin invazivă, cum ar fi sfincterotomia chimică.

Dezavantajele fundamentale ale acestor terapii clasice ca sfincterotomia internă sunt eficacitatea pe termen scurt și frecvent apariția recidivei locale. De aceea, s-a încercat utilizarea unui alt tip de tratament, mai puțin invaziv, cu recuperare rapidă, fără complicații majore și cu rezultate mai bune pe termen lung, și anume, tratamentul cu toxina botulinică tip A.

Nu lăsați fisurile anale să evolueze într-o problemă de sănătate mai gravă.

Deși unguentele și tratamentele convenționale pot funcționa în anumite cazuri, este recomandat să cereți opinia unui specialist pentru a vă asigura că problema medicală nu poate evolua sau genera alte complicații.

Programați-vă pentru o consultație în clinica noastră și noi vă garantăm că veți fi tratat cu toată discreția și atenția de către echipa noastră medicală specializată în tratamentul fisurilor anale.

Cu toții merităm să ne simțim bine și să ne bucurăm de viață fără dureri și disconfort!

Pentru programări, apelați:

0772 152 442

sau

0772 152 358

sau apăsați butonul de mai jos:

Ce spun pacienții despre clinica Anastasios din Zalău?

Pacienții noștri revin frecvent la noi, iar recenziile pe care ni le oferă cu multă amabilitate ne arată că sunt mulțumiți de clinca noastră.

Prețuri:

Nume ServiciuPret (Lei)
Consultație proctologie, fisuri anale250
Control proctologie, fisuri anale150

Prezentare video – Clinica Anastasios Zalău

YouTube player

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră medicale, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute. În clinicile Anastasios tratăm fiecare pacient cu profesionalism, discreție și compasiune.

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 152 442

sau

0772 152 358

Completează formularul de programare: