Neurochirurgie Zalău

Centrul Medical Anastasios

În cadrul specializării de Neurochirurgie din Zalău, ne ghidăm pacienții în rezolvarea problemelor medicale prin intervenții sau consultații neurochirurgicale, diagnosticând precis, stabilind un tratament adecvat, asigurându-ne că în final ei se vor simți bine din nou.

consultatii interventii neurochirurgie cluj napoca

Probleme spinale

Problemele spinale, sau ale coloanei vertebrale, de regulă încep cu durere și afectează sau limitează activitatea și confortul de zi cu zi. 
Există o multitudine de probleme ale coloanei vertebrale care se pot manifesta în același fel dar care nu au și același tip de tratament. Primordial pentru noi, ca medici neurochirurgi, este identificarea sursei problemelor și îndrumarea pacientului spre tratamentul adecvat.

Dintre patologii, unele sunt generate de stilul de viață (ex. statul în exces pe scaun, lipsa mișcării regulate) sau modificări ale țesuturilor organismului care determină o îmbătrânire prematură a structurilor coloanei vertebrale care poate degenera în probleme serioase.

Probleme cerebrale

Progresul tehnologic (IRM, CT) și disponibilitatea acestor investigații a făcut ca tumorile cerebrale să fie mult mai vizibile decât în trecut, fapt ce a dus către un număr crescut de pacienți, identificați cu afecțiuni cerebrale în stadii de debut.

Intervențiile chirurgicale minim-invazive și aparatura de ultimă performanță duc către gesturi mai eficiente pentru pacient, generând rezultat maxim cu riscuri minime.

În ziua de azi, multe probleme nu mai sunt o sentință pentru pacient, acum reușind să ne adresăm acestor probleme mai rapid, suntem mai eficienți în controlul afecțiunii pacientului astfel încât să obținem un rezultat optim.

Medici Neurochirurgie

Iosif Alexandru Neurochirurg

Dr. Iosif Alexandru

Medic Primar Neurochirurgie

Pentru programări, apelați:

0772 152 442

sau

0772 152 358

sau apăsați butonul de mai jos:

Ce spun pacienții despre clinica Anastasios din Zalău?

Pacienții noștri revin frecvent la noi, iar recenziile pe care ni le oferă cu multă amabilitate ne arată că sunt mulțumiți de clinca noastră.

Prețuri

Nume ServiciuPreț (Lei)
Consultație280
Control150
Referat150

Scurta prezentare video a clinicii noastre:

YouTube player

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră medicale, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute.

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 152 442

sau

0772 152 358

Completează formularul de programare: