Neurochirurgie Zalău

Centrul Medical Anastasios

În cadrul specializării de Neurochirurgie din Zalău, ne ghidăm pacienții în rezolvarea problemelor medicale prin intervenții sau consultații neurochirurgicale, diagnosticând precis, stabilind un tratament adecvat, asigurându-ne că în final ei se vor simți bine din nou.

consultatii interventii neurochirurgie cluj napoca

Probleme spinale

Problemele spinale, sau ale coloanei vertebrale, de regulă încep cu durere și afectează sau limitează activitatea și confortul de zi cu zi. 
Există o multitudine de probleme ale coloanei vertebrale care se pot manifesta în același fel dar care nu au și același tip de tratament. Primordial pentru noi, ca medici neurochirurgi, este identificarea sursei problemelor și îndrumarea pacientului spre tratamentul adecvat.

Dintre patologii, unele sunt generate de stilul de viață (ex. statul în exces pe scaun, lipsa mișcării regulate) sau modificări ale țesuturilor organismului care determină o îmbătrânire prematură a structurilor coloanei vertebrale care poate degenera în probleme serioase.

Probleme cerebrale

Progresul tehnologic (IRM, CT) și disponibilitatea acestor investigații a făcut ca tumorile cerebrale să fie mult mai vizibile decât în trecut, fapt ce a dus către un număr crescut de pacienți, identificați cu afecțiuni cerebrale în stadii de debut.

Intervențiile chirurgicale minim-invazive și aparatura de ultimă performanță duc către gesturi mai eficiente pentru pacient, generând rezultat maxim cu riscuri minime.

În ziua de azi, multe probleme nu mai sunt o sentință pentru pacient, acum reușind să ne adresăm acestor probleme mai rapid, suntem mai eficienți în controlul afecțiunii pacientului astfel încât să obținem un rezultat optim.

Medici Neurochirurgie

Iosif Alexandru Neurochirurg

Dr. Iosif Alexandru

Medic Primar Neurochirurgie

Dr. Iustinian Ioachim Simion

Medic Specialist Neurochirurgie

Pentru programări, apelați:

0772 152 442

sau

0772 152 358

sau apăsați butonul de mai jos:

Ce spun pacienții despre clinica Anastasios din Zalău?

Pacienții noștri revin frecvent la noi, iar recenziile pe care ni le oferă cu multă amabilitate ne arată că sunt mulțumiți de clinca noastră.

Prețuri

Nume ServiciuPreț (Lei)
Consultație280
Control150
Referat150

Scurta prezentare video a clinicii noastre:

YouTube player
Întrebări frecvente
Când trebuie să merg la neurochirurgie?


Este crucial să consulți un neurochirurg în situații care implică afecțiuni grave ale sistemului nervos central și periferic. Aceste situații includ tumori cerebrale, leziuni traumatice ale creierului sau coloanei vertebrale, hernii de disc, malformații arteriovenoase, anevrisme cerebrale, epilepsie refractară și complicații ale bolilor degenerative ale sistemului nervos. De asemenea, dacă experimentezi simptome precum dureri de cap severe și persistente, slăbiciune sau amorțeală în membre, dificultăți de echilibru sau modificări ale funcțiilor cognitive, ar trebui să cauți consultul unui neurochirurg.

Care este cel mai bun neurochirurg în Zalău?

Pentru a identifica cel mai potrivit neurochirurg într-o anumită locație, este important să te bazezi pe recomandările din cercul tău de cunoștințe, să efectuezi căutări online, să verifici calificările acestora, să programezi consultații și să iei în considerare compatibilitatea personală. Acești pași sunt esențiali în alegerea unui neurochirurg experimentat și cu calificări relevante, pentru a te asigura că vei primi un tratament adecvat și o îngrijire corespunzătoare.

Cu ce se ocupă neurochirurgia?

Neurochirurgia reprezintă o specialitate medicală dedicată diagnosticării și tratării afecțiunilor sistemului nervos central și periferic prin intervenții chirurgicale. Neurochirurgii se ocupă de o gamă variată de patologii, inclusiv tumori cerebrale, malformații congenitale, traumatisme craniocerebrale, anevrisme cerebrale, hernii de disc, stenoze spinale, tumori spinale, epilepsie refractară și complicații ale bolilor degenerative ale coloanei vertebrale. Pentru a trata aceste afecțiuni, acești specialiști utilizează tehnici chirurgicale avansate, precum intervențiile minim invazive, chirurgia cu laser, stimularea cerebrală profundă și microchirurgia, cu scopul de a restabili funcția neurologică și de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților.

Ce este un neurochirurg?

Un neurochirurg este un medic specializat în tratarea afecțiunilor sistemului nervos central și periferic prin intermediul intervențiilor chirurgicale. Acești profesioniști se ocupă de o varietate de probleme, inclusiv tumori cerebrale, traumatisme craniocerebrale, hernii de disc, malformații arteriovenoase, anevrisme cerebrale și alte afecțiuni neurologice. Prin utilizarea tehnicilor chirurgicale avansate, neurochirurgii își propun să restaureze funcția neurologică și să amelioreze calitatea vieții pacienților lor.

Neurolog sau neurochirurg?

Diferența principală între un neurolog și un neurochirurg constă în domeniul lor de specializare și modalitatea de tratament. Neurologii sunt medici specializați în diagnosticarea și tratarea afecțiunilor sistemului nervos central și periferic prin metode non-chirurgicale, cum ar fi administrarea de medicamente, terapia fizică și alte terapii non-invazive. Pe de altă parte, neurochirurgii sunt specializați în intervențiile chirurgicale asupra sistemului nervos, utilizând tehnici chirurgicale pentru a trata afecțiuni precum tumori cerebrale, malformații arteriovenoase sau traumatisme craniocerebrale. Astfel, neurologii se concentrează mai mult pe diagnostic și managementul non-chirurgical, în timp ce neurochirurgii efectuează intervenții chirurgicale pentru tratarea afecțiunilor neurologice.

Consult neurochirurgie – preț

Costul unei consultații la un neurochirurg poate varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi reputația medicului, locația clinicii, complexitatea cazului și nivelul de experiență al specialistului. În general, prețurile pentru consultațiile de neurochirurgie sunt afișate pe site-ul nostru.

Recomandare neurochirurg Zalău

Găsirea unui neurochirurg de încredere necesită cercetare. Verifică experiența și calificările, citește recenziile pacienților, solicită recomandări medicale, analizează afilierile spitalicești și programează consultări. Alegerea informată garantează că vei primi tratamentul potrivit nevoilor tale

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră medicale, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute.

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 152 442

sau

0772 152 358

Completează formularul de programare: