Dr. Bogdan Ene

Medic Specialist Urologie

Centrul Medical Anastasios Cluj-Napoca

doctor bogdan ene urolog

Trăim într-o lume care se schimbă permanent cu o rapiditate de neimaginat în urmă cu 15-20 de ani. Contextul tehnologic în plină dezvoltare dar și fenomenul de globalizare ne aduce în fața unor provocări astfel încât medicina românească trebuie să se adapteze noilor tendințe.

Am început formarea medicală în centrul Universitar Cluj-Napoca în cadrul facultății de Medicină Generală a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”. Urologia este specialitatea pe care am ales-o in urma numeroaselor activități de voluntariat pe care le-am desfășurat în această perioadă cea mai importantă fiind activitatea de transplant renal și prelevare de organe cu sprijinul Colectivului Medical al Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal Cluj-Napoca, pe care am început să o desfășor începând cu anul 4 de studiu. După promovarea examenului de rezidențiat nu a fost greu să mă integrez în colectivul Clinicii de Urologie unde am întânit o serie de profesioniști care mi-au marcat profund cariera și m-au ajutat să dobândesc cunoștiintele necesare pentru a oferi servicii medicale de complexitate înaltă.

Consider că în cadrul Centrului Medical Anastasios putem oferi servicii complexe de diagnostic, tratament și totodată putem identifica soluții adaptate nevoilor pacientului. Este imperios necesar să privim lucrurile în ansamblu, să putem expune toate soluțiile medicale existente validate de dovezi internaționale astfel încât să analizăm impactul deciziilor pe care pacientul le ia cu ajutorul nostru asupra sa cât și asupra contextului personal.

Boala din păcate de cele mai multe ori nu afectează doar individul ci și relațiile acestuia cu cei din jur cum ar fi familia astfel încât este necesară o comunicare aprofundată pentru a asigura cadrul optim de vindecare și reintegrare socio-profesională.

Dr. Bogdan Ene

Dr. Ene Bogdan este medic specialist urolog în cadrul Centrului Medical Anastasios și oferă servicii medicale în patologii de nișă dintre care menționăm: tratamentul minim-invaziv al afecțiunilor urologice, diagnosticul și tratamentul afecțiunilor neuro-urologice, abordarea multimodală a profilaxiei și tratamentului infecțiilor de tract urinar, managementul afecțiunilor uro-ginecologice.

Deține competența în Ultrasonografie (Ecografie) Generală și contină să-și actualizeze permanent cunoștiintele prin participări la numeroase cursuri din țară și din străinătate. Este membru al Asociației Române de Urologie, Asociației Europene de Urologie și Asociației Americane de Urologie.

Prin utilizarea tehnicilor combinate de anestezie locală și regională oferă o gamă largă de servicii de chirurgie urologică minim-invazivă și endoscopie urologică în cadrul Centrului Medical Anastasios în regim ambulatoriu.

Pentru programări telefonice, apelați:

0771 547 033

Completează formularul de programare:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.