Dr. Alina Suciu

Medic Specialist Gastroenterologie și Medicină Internă

Centrul Medical Anastasios Cluj-Napoca

dr. alina suciu medic gastroenterologie

Dr. Alina Suciu a absolvit facultatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca în anul 2009. Din anul 2014 este medic specialist în Medicină Internă, iar din martie 2018 este medic specialist în Gastroenterologie și Hepatologie. Formarea profesională s-a desfășurat în cadrul Institutului Regional de Gastroenterologie și Hepatologie “Prof. Dr. Octavian Fodor’ Cluj-Napoca și Amsterdam Medical Center.

În anul 2013 a început studiile de doctorat sub îndrumarea domnului profesor Mircea Grigorescu, care s-au concretizat în anul 2018 când a devenit Doctor în Științe Medicale (domeniul Hepatologie). 

În anul 2010 a câștigat primul premiu în domeniu, intitulat “ Rising Star”, urmat în 2013 de câștigarea programului de Mentorship dezvoltat de EASL (The European Association for the Study of the Liver) desfășurat pe o perioada de un an în cadrul Amsterdam Medical Center sub îndrumarea profesorului Peter Jansen.

A participat la 5 studii clinice, dintre care 3 naționale și 2 internaționale. Este autor și coautor la 17 articole publicate, 5 prezentări orale în cadrul diferitelor manifestări științifice.

În anul 2017 a obținut competență în ultrasonografie generală, domeniul de interes fiind reprezentat de evaluarea neinvazivă (prin ecografie multiparametrică) a bolilor hepatice acute și cronice, elastografia hepatică, evaluarea endoscopică a tubului digestiv.

Pentru programări telefonice, apelați:

0771 547 033

Completează formularul de programare: